Home

QSMART

С новите Samsung QLED TVs разполагаш с бърз и лесен достъп до приложения и иновативни функции за забавление, благодарение на операционната система Smart Tizen.

Виж повече

Едно дистанционно, което е достатъчно за всяко твое устройство!

Със smart дистанционното можеш да контролираш всичко - от включването на телевизора до управлението на устройствата, които са свързани към него, като Blu-ray Player & твоята игрова конзола!

Smart Remote

QLED телевизорите разпознават автоматично свързаните устройства и ти позволяват да ги управляваш лесно само с използването на едно единствено smart дистанционно.

Виж повече

Направи преносимите си устройства дистанционно!

С приложението Smart View се наслаждаваш от твоя Samsung Smart TV на съдържанието, което е съхранено на твоите смарт преносими устройства и на твоя компютър, като същевременно можеш да управляваш телевизора лесно и бързо.

Smart View

Избери филм от Smart Hub, смени канала или гледай видео клиповете, които си заснел с телефона директно на твоя QLED TV!

Виж повече

Smart съдържание за нула време

Smart Hub, благодарение на 4-ядрения процесор на Samsung, предоставя лесен, бърз и незабавен достъп до всички необходими функции, като живи предавания, игри, музика и др.

Smart Hub

Наслади се на филми с HDR качество, любимата ти музика, cloud gaming и много други, благодарение на иновативните приложения на Smart Hub!

Виж повече

Виж тук всички нови модели на Samsung QLED TVs