Виртуалното става реално

Кулминацията на 4K телевизорите

Освежава спиращите дъха цветове към най-добрия 4K HDR и най-точната серия за задно осветяване LED, която покрива и най-малките детайли дори и при най-тъмните сцени.

Основни характеристики на Q90R

Direct Full Array 4X

Иновативното задно осветяване LED се адаптира интелигентно, за да осигури богат черен цвят и ярко бяло във всяка сцена.

Quantum Processor 4K

Един «смарт» процесор, който предлага несравнима детайлност и впечатляващи цветове.

Ultra Viewing Angle

Σχεδιασμένη για να μειώνει την αντανάκλαση και να ενισχύει το χρώμα, παρέχοντας μια ζωντανή εικόνα, ανεξάρτητα από τη γωνία θέασης.

Quantum HDR 12X

Предава от най-ярките до най-тъмните цветове, за впечатляващо реалистични картини.

Прецизността носи съвършенство

Direct Full Array 8X

Наслади се на картина без отражения, с живи цветни контрасти, благодарение на иновативното задно осветяване LED, което се адаптира интелигентно, за да осигури богат черен цвят и ярко бяло във всяка сцена.

QLED 4K UHD

100% Color Volume с технология Quantum Dots

Иновативни и освежени в сравнение с миналото, QLED TV може да предаде цветовете с точност и да осигури картина, която печели всяко сравнение. С 4 пъти по-голяма резолюция от Full HD телевизорите и милиард нюанса, благодарение на технологията Quantum Dots, разкрива всички тези детайли, които толкова време си губил.

Един нов свят на картината

Quantum HDR 16X

Наслади се на впечатляващо реалистични картини и открий нови цветови светове, скрити зад твоя монитор! С ярко бяло, и тъмни черни цветове във всяка сцена, няма да ти убегне дори най-малкия детайл.

Сърцето, което дава живот на картината

Quantum Processor 4K

Иновативният процесор за изображения е скрит във всеки QLED TV. Целта е? Да осигури невероятно преживяване с повече от един милиард нюанса и изключителни детайли.

Адаптира се към теб

Intelligent Mode

Невероятна интелигентност, вградена във всяка сцена, адаптира яркостта и звука към картината, за да подхожда на условията в помещението.

Повярвай, че съществува

Ultra Viewing Angle

Проектиран да намали отражението и да подобри цвета, осигурявайки ясен образ, без значение къде седиш.

С поглед към безкрайността

До 82”

Виж как всяка сцена оживява пред очите ти благодарение на невероятните цветове и безупречните детайли! С новите телевизори на Samsung подобряваш домашното забавление и се потопяваш в едно кино изживяване, с което любимите ти филми, предавания, спорт и игри на практика оживяват пред очите ти.

Q SMART

Едно дистанционно за всички устройства

One Remote Control

Едно уникално и елегантно дистанционно е достатъчно, за да имаш контрол над всички свързани устройства. Не губи повече време, за да откриеш правилното дистанционно. Get ready да контролираш всичко само с едно движение от удобството на дивана!
*Цветът и design на дистанционното може да варира според модела.

Говори й! Тя те слуша!

Bixby on TV

Вече няма нужда да търсиш в интернет кой е режисьорът на любимия ти филм или коя актриса получи Оскар миналата година. С новите QLED отговорът е пред теб. Просто задай въпрос и научи какво ти трябва, благодарение на Bixby 2.0. * Гласовата навигация Bixby разпознава Английски, Китайски и Корейски. Не разпознава всички разширения, диалекти и изрази. Възможностите й постоянно се разширяват.

По-голямо забавление за нула време

Universal Guide

Лесното ръководство, което се показва на екрана, прави домашните ви забавления още по-лесни и приятни. Открий лесно и бързо live съдържанието, което искаш или любимото си предаване и седни на канапето, защото всичко се случва без теб, но за теб!

Безкрайни възможности

SmartThings

Наслади се на повече от един телевизори! SmartThings превръща телевизора ти в център за управление на всички смарт домашни устройства, от хладилника, до телефона!
*Потребителите със съвместими мобилни модели трябва да изтеглят SmartThings чрез application store.

Кино звук

Със съвместими Smart Speakers

С вградените приложения Amazon Alexa и Google Assistant, можеш да включваш и изключваш телевизора, да проверяваш нивата на звука чрез гласови команди и още много други…

Gaming, който изживяваш

Real Game Enhancer

За да бъдеш победител, трябва да имаш абсолютен контрол над играта. С Dynamic Black Equalizer имаш по-добра видимост в тъмното и чрез детайлната резолюция на сцените се наслаждаваш на подобрено качество на картината, дори и на по-силен звук! Готов ли си за безкрайни gaming sessions…

Първата серия телевизори с FreeSync ™

Намалени lags

Не оставяй досадните «забивания» да те дърпат назад! Използвайки технологията FreeSync ™ (VRR), новите QLED ти дават скорост на играта, необходима, за да бъдеш пръв… Подготви се за неповторими победи!

Едно ново зрително изживяване

Неограничен дизайн

Впечатляващият и изчистен дизайн подобрява зрителното изживяване със своята изискана елегантност и стил. Дизайнът на QLED телевизорите се грижи да ти спести разсейването, за да се фокусираш върху това, което наистина има значение - картината. Кажи довиждане на разхвърляните кабели и големите рамки и преживявей кинематографично изживяване, различно от останалите.

Един телевизор, който е...във въздуха

One Invisible Connection

One Invisible Connection е всичко, от което се нуждаеш, за да имаш телевизор като картина. Всички кабели, дори и захванващия са събрани и скрити в един почти невидим кабел, за да не нарушава нищо естетиката!

Част от декорацията

Ambient Mode

Докато е изключен, можете да проектирате "декоративно" съдържание, като снимки, времето, часа и много други. Може да възпроизвежда дори леко, музикално съдържание.

Една Gallery в твоя хол

Придай на хола си малко цвят. Приложш интерактивен фон, който идеално се слива с околната среда Ambient Mode.

Информация

Показва ежедневна полезна информация като времето или температурата.

Един жив Photo Album

Изживей всичките си спомени отново, превръщайки дневната в лична колекция, показваща снимки от мобилния телефон.

State of the Art

Ако си почитател на изкуството, наслади се на красиви парчета от известни фотографи и художници и придай артистичен стил на дневната.

Направи своя рамка


Wall Generation
Новият QLED използва стената, за да пресъздаде мотива на дисплея.
Décor Customizable Pattern
Новият QLED «улавя» цветовете на хола и създава красиви дизайни на дисплея.
Photo Matte
Използвай голямо разнообразие от филтри и превърни снимките си в красиви произведения на изкуството.
Photo Lighting
Отделно осветление за специални случаи. Избеи сред голямо разнообразие от игри за осветление и придай приятно настроение на мястото си.

Samsung Q90R

Photo Gallery

Един телевизор, от който не можеш да откъснеш очи, дори когато е затворен.