Моята кошница
web only

Insta360 Action Camera Ace Pro

Capture action smarter: Insta360 Ace Pro е създадена в сътрудничество с Leica и е готова да промени начина, по който възприемаш екшън камерите!
Каталожен номер: 4379438
949.00 лвЦена в магазина
899.00 лв.
Интернет цена

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.96 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Capture action smarter: Insta360 Ace Pro е създадена съвместно с Leica и е първата екшън камера до момента, която снима 8K видео! 

Със сензор 1/1.3", за да получава повече светлина, превръща нощта в ден при снимки с ниска осветеност, докато през деня улавя действието с 4K резолюция, 120fps за впечатляващо забавено движение, Active HDR и FlowState стабилизация.

Разполага с 5nm AI chip, за да можеш да правиш най-добрите снимки и стабилно видео с широк набор от специални ефекти, а дисплеят 2,4", който може да се върти на 180 градуса, както и лесното споделяне на файлове със смартфони правят изживяването много приятно.

 
Insta360 Ace Pro - Smart Action Camera
 
 
Сензор и обектив, които преобръщат представите
Големият сензор с размер 1/1.3" получава повече светлина и по този начин има по-добър динамичен диапазон (HDR) и по-добро качество на изображение, дори ако снимаш в тъмното или обекти, които се движат бързо. В сътрудничество с Leica, дизайнът на оптиката на камерата може да осигури впечатляващо качество при всякакви условия.
 
 
Спиращо дъха видео
Прави впечатляващи slow motion видео с резолюция 4K и 120fps, за да разкриеш всеки детайл. С големия сензор и 5nm AI chip нощта се превръща в ден при снимки със слаба светлина с режим Pure Video, както и усъвършенствана стабилизация на изображението. С вградения Active HDR цветовете ще бъдат изключително точни и ще се наслаждаваш на по-дълбоки сенки и повече детайли. 
 
 
По-интелигентна и лесна работа
Дисплеят на камерата може да се завърта на 180 градуса, за да виждаш винаги кадъра си, независимо дали гледаш отгоре на 90° или си в режим на селфи на 180°. С цяла система от интелигентни аксесоари (продават се отделно или в съответните пакети) можеш лесно да я прикрепиш където пожелаеш или да използваш "invisible" selfie sticks. В същото време можеш да стартираш записа с гласа си или с жестове, а ако нещо развали кадъра ти, можеш веднага да го отмените.  
 
 
ΑΙ режисьор в джоба ти
Спести ценно място на картата памет с AI highlights assistant, който запазва най-добрите моменти и ги представя, за да можеш да решиш какво искаш да запазиш и какво не. Свържи камерата към Insta360 app, за да имаш готово видео за социалните медии, като снимаш вертикално, хоризонтално или в квадратна рамка. AI Warp носи магията на генеративния AI до зашеметяващ ефект. Заключването на хоризонта и стабилизацията ще ти предоставят такива видеа, че няма да повярваш на очите си! 
 
 
Дай воля на въображението си
Със серия опции можеш да дадеш воля на креативността си! Създавай непрекъснати hyperlapses, спирайки записа, където е необходимо. Създавай динамични timelapses или записвай движението на звездите със Star Lapse. Използвай камерата като видеорегистратор и я настрой да записва на редовни интервали или използвай pre-recording, за да запазиш автоматично последните 30 секунди, преди да натиснеш бутона за запис.
 
Водоустойчивост до 10m
Ако приключението те отведе под повърхността на водата, няма проблем! Издържа на дълбочина до 10 метра и е повече от достатъчна за водни игри! За по-големи дълбочини има Dive Case! (продава се отделно)
Ανθεκτική για κάθε περιπέτεια
 
Идеална за всяко приключение
Ще продължи да записва дори и в сложни условия. С издръжливост на температури до -20οC, ще бъде с теб в зимните спортове.
 
Лесно споделяне
Insta360 app работи във фонов режим на телефона ти, като ти дава свободата да го използваш за други неща, докато се свалят снимки от камерата. Можеш да заснемеш вертикално (9:16), хоризонтално (16:9) или квадратно (1:1) видео, което незабавно да качиш в социалните мрежи!

Характеристики
    • Качество на запис 8K
    • Резолюция на видео 8K/24 fps
    • Резолюция на снимка 48 megapixels
    • Диагонал на дисплея 2.4"
    • Апертура f / 2.6
    • Сензор 1/1.3"
    • Водоустойчивост 10 m
    • Съвместима карта памет microSD
    • WiFi Да
    • Bluetooth Bluetooth 5.2
    • Капацитет на батерията 1650 mAh
    • Автономия на батерията До 1 час и 40 минути
    • Тегло 180 g
    • Размери 7.2 x 5.2 x 3.8 cm
    • Аксесоари Зарядна батерия / Curved Adhesive Mount / Type-C to Type-C кабел
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >