Моята кошница
web only

Insta360 GO 3 (64GB)

Компактната камера Go 3 на Insta360 е допълнително подобрена с нови функции! Идеална за влогъри или като втора екшън камера, която можеш да носиш почти навсякъде със себе си!
Каталожен номер: 4294491
799.00 лвЦена в магазина
739.00 лв.
Интернет цена

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.18 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед!
Малката камера Go 3 на Insta360 идва подобрена с нови характеристики, за да се превърне в твой неразделен спътник в екшън, влогове и партита с приятели! 

Идеална за влогъри или като втора екшън камера, която можеш да носиш почти навсякъде със себе си, позволява да записваш видео (MP4) с резолюция 2,7K (2720 x 1440 pixels) и да правиш снимки с висока резолюция (INSP/DNG ). А с опцията за снимане в съотношение 16:9, 9:16 или 1:1, можеш да бъдеш сигурен в резултатите - където и да качиш съдържанието си.

Използвай приложението Insta360 (налично за iOS и Android), за да преглеждаш кадрите си в реално време (Wi-Fi) или да правиш настройки на камерата в движение. Обновеният Action Pod разполага с дисплей, за да видиш какво точно си заснел, но и да правиш бързи промени. Можеш да го използваш заедно с Insta360 Go като конвенционална екшън камера, да заредиш батерията и да правиш настройки. 

Опаковката включва екшън камерата Insta360 GO 3, Action Pod, Easy Clip, Pivot Stand, Lens Guard и кабел за зареждане, магнитен медальон, easy-clip и инструкции за бърз старт.
 
Insta360 GO3 (64gb)
 
 
Hands-free изживяване!
Истинско hands-free изживяване. Просто направи настройките и носи магнитния медальон. Ще имаш ultra-wide POV в 2.7K. С 360° Horizon Lock, който заключва хоризонта и стабилизирането на потока, ще имаш стабилно видео без трептене или завъртания. 
 
 
Твори без ограничения
Едно толкова малка камера може да бъде навсякъде! С ъгли на снимане, които никоя друга камера не може да постигне! От ринга на баскетболен кош до каската при спускане или каишката на кучето или котката.
 
 
Удобство във всички аспекти

С Voice Control 2.0 можеш да стартираш записа, давайки команда на камерата за пълна свобода. В кутията ще откриеш и Pivot Stand, Lens Guard, магнитен медальон, Easy Clip за закрепване към шапката ти и lens guard, за да предпазиш обектива на камерата! 

 
 
Прави повече с новия Action Pod
Insta 360 с Action Pod е дуото, което може да разпали креативността ти. С 50% по-голяма батерия от предишния модел, можеш да снимаш 45 минути с камерата, а заедно с Action Pod достига 170 минути! С вградения сгъваем дисплей можеш да правиш селфита и vlog, докато преглеждаш какво си заснели и променяш настройките бързо и лесно! 
 
 
Приключение при всякакви условия
Вземи Insta 360 Go 3 във всяко приключение без да се страхуваш за водата или праха. Със сертификат IPX8 може да издържи на дълбочина до 5m (сладка вода). Камерата заедно с Action Pod имат сертификат IPX4 за устойчивост на сняг, пръски, прах и дъжд! 
nsta360-go3-sound
 
Подобрен звук
С нови двойни микрофони, звукът е чист, а приключението е напълно изпипано с аудио, което наистина те поставя в центъра на действието.
Insta360-go3-creative
 
Повече креативност
Прави TimeShift, Slow Motion или Timelapse с натискането на един бутон, без усилие. Създавай впечатляващи моментални снимки със Slow Motion, като можеш да правиш ясни и ярки снимки с PureShot HDR.
 
Остави AI да редактира
Auto Editing открива най-добрите акценти на клиповете ти и ги синхронизира с ритъма на музиката. Просто се отпусни и се наслади на резултата!

Характеристики
    • Резолюция на видео 2.7K/30 fps
    • Водоустойчивост 5 m
    • Bluetooth Bluetooth 5.0
    • WiFi Да
    • Апертура f / 2.2
    • Капацитет на батерията 1270 mAh with Action Pod / 310 mAh
    • Тегло 35 g
    • Размери 2.5 x 5.4 x 2.3 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >