Моята кошница
свежо

Heat it Insect Bite Healer USB-C

Heat it® е медицинско изделие за облекчаване на сърбеж и болка, причинени от ухапвания от насекоми!
Каталожен номер: 4573633
79.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Облекчение при ухапване от насекоми

Благодарение на heat it® можете да лекувате сърбящи ухапвания от насекоми по всяко време и само за няколко секунди с помощта на смартфона си.

Малък, удобен и надежден, само 4 грама. Компактният дизайн позволява да носите heat it® на ключодържателя си и винаги да сте подготвени за неприятните ухапвания. С пълна батерия на смартфона са възможни до 1000 третирания наведнъж. Това е достатъчно за вас, вашето семейство и всичките ви приятели. С 12 режима, за да настроите третирането индивидуално според личната ви чувствителност. Ето защо heat it® е идеален и за деца на възраст от 4 години.

Heat It
 
 
Резултати в 3 стъпки

Лекувайте ухапвания от насекоми в рамките на няколко секунди със смартфона си. Просто включете heat it® в порта за зареждане и приложението ще се отвори. Ако е необходимо, можете да персонализирате лечението. След кратко загряване, контактната повърхност на heat it® се поставя върху ухапването от насекомо. В зависимост от настройката в приложението лечението отнема 4, 7 или 9 секунди и достига температура между 47 и 52 °C. Приложението ви информира след успешното приключване на лечението.

 
 
Принцип на работа на heat it®

За да се облекчи сърбежът и болката, засегнатият кожен участък се нагрява за кратко до приблизително 51 °C. Нервите в кожата реагират на топлинния импулс. Съвременните изследвания показват, че прилагането на топлина намалява предаването на стимулите. Следователно сигналът за сърбеж вече не може да се предава правилно и необходимостта от чесане изчезва. За да се постигне този облекчаващ сърбежа ефект върху кожните нерви, е необходима кратка топлинна болка. Този медицински доказан принцип на хипертермията се използва при ухапвания от комари, мухи, пчели и оси. За клиничната оценка като сертифицирано медицинско изделие работихме заедно с проф.Маурер от Charité Berlin. През юни 2023 г. публикувахме най-подробното в света проучване на ефективността на термичните средства за лечение на ухапвания от насекоми.

 
 
Героят на лятото

Подходящ за цялото семейство. С детския режим на heat it® искаме да предложим практичен малък помощник за цялото семейство. По този начин температурата на третиране се намалява с 3 °C. Незначителна разлика, която се забелязва ясно и е в полза на младата кожа. Тази опция за лечение е идеална и за възрастни с чувствителна кожа. Минимална възраст за използване - 4 години. Минимална възраст за самостоятелно ползване - 12 години.

 
 
Приложението heat it®

Безплатното и интуитивно проектирано приложение е централният компонент за управление на heat it®.Можете да намерите подходящото приложение за вашия смартфон в Google Play или Apple App Store.
Интернет е необходим САМО за сваляне на приложението.
Стартиране на третирането е възможно чрез бутона за силата на звука.
Тъмен режим за по-добра видимост през нощта.
Непрекъснати актуализации за подобряване на приложението.
Възможност за контакт в приложението за запитвания за обслужване.
Налично на общо 18 езика, включително български

HearIT
 

Медицински и научно потвърден принцип само с концентрирана топлина

 

 

HearIT
 

Вашият идеален спътник, който винаги ще бъде на ключодържателя ви благодарение на компактния дизайн

HearIT
 

Устойчива топлинна обработка напълно БЕЗ химически средства и БЕЗ батерии. Лекувайт ухапвания от насекоми за секунди със смартфона си

Характеристики
    • Интерфейс на свързване USB-C
    • Други Чрез прилагане на топлина, сърбящите ухапвания могат да бъдат бързо и лесно облекчени с помощта на твоя смартфон.
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >