Моята кошница
SPRING SALE

Turbo-X Monitor Hanging Lamp LED

Проектирана за всички, които прекарват много часове пред монитора на компютъра, ергономичната Turbo-X LED лампа предлага подходящо осветление за намалено напрежение на очите!
Каталожен номер: 3692930
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
39.00 лв 49.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Лошият избор на настолни лампи или неправилното поставяне на осветителни тела на работните места не могат да причинят дискомфорт. Неправилната светлина обаче може да причини сериозно увреждане на зрението.

Сбогувай се с "изморените" очи, главоболието и неприятностите в резултат на отраженията на екрана, избирайки LED лампа за монитор, подходяща за използване в дома и офиса!

Заемайни незначително място - тъй като се прикрепя към монитора - ергономичната Turbo-X LED лампа за монитор осветява ефективно бюрото и клавиатурата на твоя компютър. Придружава се от кабел за свързване USB-Α към USB-C за директна out-of-the-box употреба.

Спестяване на място, максимална съвместимост, енергийна ефективност, голяма продължителност на живот, удобно четене, намалено натоварване на очите и елегантен дизайн, за да подхожда на всяко помещение!
Turbo-X Monitor Light Bar

Характеристики
    • Материал Алуминий / Пластмаса
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >