Моята кошница
свежо

Turbo-X Dual Charging Dock for PS5

Каталожен номер: 4394690
39.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслади се на gaming изживяването със специално проектираната база за зареждане на два контролера PS5™, която гарантира, че контролерите ти винаги ще бъдат готови за действие!

С технология за бързо зареждане, контролерите ти ще се заредят напълно в рамките на 2,5 часа (включен е кабел USB Type-C с дължина 1 метър), така че да можеш да се върнеш към любимите си игри без забавяне.

В същото време интегрираните предпазители не позволяват претоварване, осигурявайки дълготрайна и безпроблемна употреба.

PS5™ DualSense™ Dual Charging Stand
USB Type-C Cable
Свързване
USB Type-C
Двойната база за зареждане Turbo-X за контролери DualSense™ се придружава от кабел USB Type-C за out-of-the-box свързване с PlayStation®5.
RGB LED
Осветление
LED
Не губи нито минута: LED индикациите знаеш кога контролерите са напълно заредени, така че да не пропускаш нито минута от любимите си игри.
Fast Charging
Време за зареждане
До 2,5 часа
Контролерите DualSense™ се зареждат толкова бързо, колкото когато ги свържеш с PlayStation®5. Така че можеш да освободиш USB портовете.
 
 
Остани в играта
Двойната база за зареждане Turbo-X за контролери DualSense™ разполага с две позиции за вертикално позициониране и RGB LEDs, които показват състоянието на зареждане. Дизайнът ѝ идеално съответства на този на любимата ти конзола, а двата контролера (продават се отделно) могат да се зареждат едновременно — освобождавайки те от досадните кабели.
 
 
Скорост и надеждност
Двойната база за зареждане Turbo-X включва независим защитен чип, който предпазва контролерите DualSense™ от прегряване. За да се захрани, трябва да се свърже към 5V/3A зарядно устройство (продава се отделно) или към USB Host порт с подобни спецификации, за да постигнеш най-бързото зареждане на устройствата.

Характеристики
    • Конзола PlayStation 5
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >