Моята кошница

Turbo-X Helmet LED Light

Наслаждавай се на разходки с тротинетката или колелото си безопасно по всяко време на деня, с каската Turbo-X със задна LED светлина и сертификат CE EN1078!
Каталожен номер: 3765954
69.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслаждавай се на разходки с тротинетката, велосипеда или скейтборда си и спортувай на открито безопасно, с каската Turbo-X!

С LED осветление отпред и отзад с четири светлинни режима, за да се виждаш и да си в безопасност при различни условия и има автономията на батерията до 10 часа.

Тежи само 360 грама, разполага със сертификат CE EN 1079, с размер 57 ~ 61cm и 14 отвора, така че да е максимално комфортно, когато практикуваш любимите си спортове или си с колелото, тротинетката или скутера!

Turbo-X Κράνος με Led φως  Μαύρο at glance
 
 
С теб във всеки момент
С ефективното управление на батерията можеш да използваш LED осветлението до 10 часа. С тегло само 360 грама и 14 отвора, за да "диша", можеш да я носиш комфортно, докато си отдаден на любимите си спортове или се наслаждаваш на разходка с колелото, скутера или скейтборда си.
 
 
Четири светлинни режима
За да се виждаш винаги при всякакви условия, каската разполага с четири светлинни режима, така че да те забелязват преминаващите шофьори. Просто натисни бутона за включване и избери режима, който те кара да се чувстваш най-безопасно.

Характеристики
    • Сертификат CE EN 1079
    • Тегло 360 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >