Моята кошница

Xiaomi Redmi Smart Pen

Каталожен номер: 4574931
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

По всяко време и навсякъде, дай воля на въображението си с Redmi Smart Pen*, в изискан бял цвят с отчетливи линии.

Със свързване Bluetooth® 5.1, ниско тегло (12,7±1g), ергономична дръжка и писец, който се отваря със завъртане (twist-to-open), Redmi Smart Pen предлага гладко изживяване при писане, което се усеща като използване на истинска писалка.

* Съвместим с Redmi Pad Pro.

Redmi Smart Pen
 
 
Изключително ниска латентност, безпроблемно писане
С изключително ниска латентност от милисекунди и чувствителност на силата на задействане 10g (в приложения, създадени от Xiaomi, данните са тествани във вътрешната лаборатория на Xiaomi, действителният резултат може да се различава), писалката реагира прецизно на всяка промяна на натиска, позволявайки на креативността ти да се изрази върху екрана. Силата на задействане от 10g се отнася само за случая, когато ъгълът между тялото на писалката и дисплея е 90°.
 
 
Собствен алгоритъм на Xiaomi и оптимизация dual-end.
Изключителният алгоритъм на Xiaomi за предвиждане на точки и оптимизацията dual-end — за писалка и екран — се извършват с честота на семплиране при докосване 240Hz и честота на опресняване 120Hz (screen refresh) за перфектна реакция и впечатляващ резултат (данните от теста са от вътрешната лаборатория на Xiaomi и получени при компресирани симулирани сценарии, може да варират поради разликите в тестовите среди, версиите на софтуера и други фактори).
 
 
Пиши с изключен дисплей и улови веднага вдъхновението си
Активирай платното си с прости жестове. Докосни дисплея с върха на Smart Pen, когато е изключен, за да го активираш и разкриеш платното на цял екран (тази функция е деактивирана по подразбиране и трябва да се активира ръчно в настройките на устройството).
 
 
Съвместим с приложения за рисуване | One-stroke | Разпознаване на текст
Със собствения алгоритъм на Xiaomi, плавността и отзивчивостта на приложенията на трети страни са значително подобрени. Режимът One-stroke предлага плавни изживявания, независимо дали става дума за рисуване, коментиране или разпознаване на текст - всичко е лесно като детска игра.
Writing Button
 
Бутон за писане
Натисни и задръж бутона за писане и докосни дисплея, за да отвориш Mi Canvas. Натисни бутона за писане в Mi Canvas, за да смениш четката (функциите за четките и цветовете се прилагат само за Mi Canvas. Функцията за бърз достъп може да се различава при действително използване поради разлики в съвместимостта на софтуера, ограниченията на приложението и версиите на софтуера).
Screenshot Button
 
Бутон за скрийншот
Натисни и задръж бутона за скрийншот и докосни дисплея, за да направиш бързо скрийншот. Натисни бутона за скрийншот на Mi Canvas, за да смяна на цветовете (функциите на четките и цветовете са приложими само за Mi Canvas. Функцията за бърз достъп може да се различава при действително използване поради разлики в съвместимостта на софтуера, ограниченията на приложението и версиите на софтуера).
Page Flipping
 
Шорткът бутони за смяна на страница
Натисни бутона за писане или скрийншот, за да скролираш в документи, статии (функциите за четки и цветове се отнасят само за Mi Canvas. Функцията за бърз достъп може да се различава при действително използване поради разлики в съвместимостта на софтуера, ограниченията на приложението и версиите на софтуера).

Характеристики
    • Съвместимост с таблети Xiaomi
    • Модел Redmi Pad Pro
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >