Моята кошница

Turbo-X Gaming Cable 3m Type-C Twin Black-Green

Зареждай своя XboX Controller и прехвърляй данни от устройство на устройство, с двойния кабел USB-A към Type-C, който гарантира максимална гъвкавост благодарение на голямата си дължина!
Каталожен номер: 3722821
29.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Зареждай XboX Controller с двойния кабел 3 метра, който влиза лесно и сигурно в USB порта на твоята конзола. Кабелът USB-A to Type C разполага със специално текстилно покритие, което осигурява голяма устойчивост и "обещава" да не се разкъса дори след ежедневна употреба и рязко издърпване. В същото време, може да се използва и за трансфер на данни от едно устройство на друго, както и за зареждане, за да възстановиш загубената енергия на любимите си конзоли.

Gaming Καλώδιο 3m Type C Twin Black& Gr
 
 
Уникално gaming изживяване!

Играй и зареждай контролера си с кабела Turbo-X 3 метра! Зареждай Gaming конзолата си, настани се удобно на дивана и се наслади на играта си, благодарение на дължината от 3 метра! Подплатен е със специална мрежа, за да не се износва, дори след резки издърпвания и сгъвания! Забрави за незаредените контролери или чакането, за да започнеш любимата си игра! Просто се свържи и играй, както и когато искаш!

Gaming Καλώδιο 3m Type C Twin Black& Gr
 
Многократна употреба!

Работи като кабел за зареждане, за да зареждаш любимите си gaming устройства, но и като кабел за трансфер на данни, за да прехвърляш снимките от смартфона на компютъра си!

Gaming Καλώδιο 3m Type C Twin Black& Gr
 
Гарантирана издръжливост!

Дори ако се издърпа рязко или се сгъне по погрешка, благодарение на текстилното покритие, няма да се повреди или разкъса, независимо от интензивността на gaming-а!

Gaming Καλώδιο 3m Type C Twin Black& Gr
 
Абсолютна гъвкавост!

Включи устройството си да се зарежда и се наслади на безкраен gaming от удобството на дивана, тъй като дългият кабел 3 метра ти осигурява абсолютен комфорт и максимална гъвкавост!

Gaming Καλώδιο 3m Type C Twin Black& Gr
 
Издържа години!

Кабелът USB-A to Type-C разполага с метален корпус от алуминий, който осигурява издръжливост във времето и при всекидневна употреба, за да е на твое разположение с години!

Характеристики
    • Тип Кабел
    • Конзола Xbox One
    • Дължина 3 m
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >