Моята кошница

AduroSmart Zigbee Scene Remote

Каталожен номер: 4208625
39.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Запази и активирай до 3 любими настройки за осветление и устройства с едно натискане на безжичния AduroSmart ERIA® Zigbee Scene Switch/Scene Remote.

Просто свържи умните крушки и устройствата си към този безжичен суич и ще можеш да активираш любимата си настройка от всяка част на дома си, на разстояние до 30 метра. Лесен за инсталиране и използване, работи с всяка сертифицирана крушка или устройство, съвместимо с Zigbee Touchlink.

Освен това, работи съвместно с AduroSmart ERIA® или SmartThings Hub (продават се отделно) за пълно интегриране в интелигентната домашна екосистема.

AduroSmart ERIA® Zigbee Scene Remote
 
 
Лесна инсталация
Инсталирането на AduroSmart ERIA® Zigbee Scene Switch/Scene Remote е толкова лесно, че не е необходимо да викаш електротехник. Можеш да го поставиш навсякъде в дома си и да управляваш умните си крушки и устройства от разстояние до 30 метра. С практична магнитна основа, която дискретно покрива инсталационната кутия на стената.
 
 
Hub Integration
Използвайки AduroSmart Hub (продава се отделно) отключваш пълните възможности на продуктите ERIA. Можеш да персонализираш функциите на твоя AduroSmart ERIA® Zigbee Scene Switch/Scene Remote и да управляваш осветлението си от всяка точка на света. Запази и активирай любимите си светлинни сцени (Scenes) по време на специални моменти или през деня. Използвай гласови команди, за да контролираш осветлението си с Amazon Alexa или Google Assistant.

Характеристики
    • Категория Smart Switch
    • Функции Smart Remote Control
    • Други характеристики App: AduroSmart Eria
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >