Моята кошница

Amazon Smart Plug

Amazon Smart Plug работи с Alexa, за да добави гласов контрол към всеки вътрешен електрически контакт!
Каталожен номер: 3949370
25.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Програмирай кафемашината, осветлението и уредите, които искаш да се включват и да се изключват автоматично или да ги контролираш от разстояние - дори когато не си в твоя дом - с Amazon Smart Plug.

Изключително лесен за свързване и използване, тъй като единственото, което трябва да направиш, е да го включиш в контакта и да го свържеш към локалната мрежа Wi-Fi, да отвориш приложението Alexa и да започнеш да го използваш с гласа си. Умният и практичен дизайн ти позволява да задаваш графици и програми (чрез приложението Alexa), като за работата му не се изисква отделен Smart Hub.

Работи с устройства, съвместими с Alexa или чрез приложението Alexa. Предназначен е за използване само на закрито (10A max.) и за функционирането му е необходимо да е свързан към мрежа Wi-Fi (2,4GHz).

Продукт Climate Pledge Friendly: тази инициатива е част от етичния ангажимент на Amazon за опазване на природата.

Amazon Smart Plug
 
 
С прости стъпки...
С Amazon Smart Plug можеш да използваш гласа си, за да контролираш осветлението, кафемашините, вентилаторите и много други. Необходимо ти е Alexa-enabled устройство като Amazon Echo, Amazon Fire TV, Amazon Fire tablet или Sonos One, или приложението Alexa на твоя смартфон.
 
 
Работи за теб!
Създай програми за Amazon Smart Plug с приложението Alexa и направи живота си по-лесно - единственото, което трябва да направиш, е да попиташ. Например, можеш да създадеш сутрешна рутина, която включва осветлението и кафемашината с една гласова команда!
 
 
Smart Home Made Easy
С една инсталация към локалната мрежа WLAN, можеш да превърнеш дома си в Smart Home за кратко време. Имаш нужда от приложението Alexa, за да контролираш контакта си отвсякъде. Amazon Smart Plug е "Certified for Humans", тоест smart устройство за неспециалисти, без сложни инсталации и софтуерни актуализации.

Характеристики
    • Категория Smart Plug
    • Други характеристики Voice Assistant: Amazon Alexa. Application: Alexa App
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >