Моята кошница

Nuki Opener White

Подобри домофона си и поеми контрол с end-to-end криптиране и интелигентно свързване чрез Nuki Bridge!
Каталожен номер: 3928373
219.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Smarten up your intercom: Nuki Opener е интелигентно решение, което се добавя към вече съществуващия домофон и ти позволява да контролираш достъпа чрез едно приложение за iOS/Android, дори когато си в движение*.

Когато натиснеш бутона на Nuki Opener, устройството се активира и едновременно с това ще може човек да отвори входната врата, просто натискайки звънеца за определен период от време (в този случай не е необходимо използването на смартфон).

Работи с четири батерии AAA (следователно можеш да го инсталираш и без одобрението на наемодателя), а в комбинация с Nuki Smart Lock 3.0, създава една цялостна система, която позволява пълен достъп без ключ (keyless access) от улицата до твоя хол!

* За използване извън дома и за свързване с Amazon Alexa или Google Assistant се изисква Nuki Bridge. За допълнителна проверка на съвместимостта виж тук

Nuki Opener White
Live Smart
 
Живей умно
Nuki Opener е интелигентното решение, което се добавя към вече съществуващата домофонна система и ти позволява да го управляваш чрез приложение - дори когато си в движение!
Without Smartphone
 
Достъп дори и без смартфон
Натискайки бутона на Nuki Opener, активираш определен период, през който входната врата може да бъде отворена просто чрез позвъняване на звънеца - без използването на смартфон.
Independent Power
 
Независимо захранване
Nuki Opener работи с 4x батерии AAA, не черпи електричество от системата на сградата. Това предотвратява кражба на електричество и ти позволява да го инсталираш без одобрението на собственика.
 
 
Интелигентен достъп
Контролирай домофонната си система с Nuki Opener и отвори входната врата на жилищната си сграда. В комбинация с Nuki Smart Lock можеш да се освободиш от ключовете си!
 
 
Ring to open
С характеристиката Ring to Open, можеш да отвориш основната входна врата на кооперацията си с натискане на един бутон. Nuki Opener разпознава, че се доближаваш до сградата и натиска зумера, веднага след като позвъниш!
 
 
Непрекъснат режим
Непрекъснатият режим (Continuous Mode) е една изключително полезна характеристики за бизнес сгради и за апартаменти с краткосрочен наем. Можеш да използваш този режим, за да определиш конкретни времеви периоди, през които зумерът ще се натиска автоматично, веднага след като някой звънне. По този начин, наемателите на апартамента Airbnb могат лесно да имат достъп до сградата дори и без приложението Nuki!
 
 
Деактивиране на звъненето
Можеш да използваш режима за деактивиране на звъненето (Ring Suppression), така че звънецът да не звъни всеки път, когато използваш функцията Ring to Open за себе си. Ще продължи да звъни, когато го натисне някой друг!

Характеристики
    • Категория Door Opener
    • Други характеристики Application: Nuki Smart Lock
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >