Моята кошница

Cellular Line Bluetooth Truly Wireless Swag Light Blue

Безжични слушалки (TWS) с Bluetooth® свързване и възможност Auto Pairing, Touch Controls, практичен калъф за зареждане и кабел USB-C!
Каталожен номер: 4179080
49.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Леки и компактни, TWS слушалките на Cellularline са "билет" за вълнуващо слушане на музика през целия ден, в офиса или в движение!

С форма на капсула за по-голям комфорт, слушалките прилягат перфектно към ухото ти, постигайки идеален баланс между правилно звуково представяне и качество на изработката. В комбинация с калъфа за зареждане предлагат до 20 часа автономия, като зареждането става чрез USB-C кабел, включен в опаковката. 

Идеален аксесоар за твоя смартфон, таблет или компютър, тъй като можеш да общуваш с колеги, семейството или приятелите си. Предлагат се в разнообразие от страхотни цветове, за да избереш подходящите за теб.

Cellularline SWAG TW Sky Blue
JBL Tune 225TWS In-Ear
Тип
In-Ear
Слушалките прилягат безупречно във вътрешността на ушите ти и остават стабилно на мястото си, независимо от дейностите ти.
20H Battery
Автономия
До 20 часа
Слушалките SWAG имат автономия до 4 часа (разговори и слушане на музика), а калъфът осигурява допълнително 16 часа автономия (тоест можеш да ги заредиш до 4 пъти).
Bluetooth®
Свързване
Bluetooth®
Слушалките на Cellularline поддържат безжично свързване чрез Bluetooth® и са съвместими с почти всички smart мобилни устройства (смартфони, таблети, лаптопи и др.).
 
 
Гъвкави
Touch Control позволява управлението на обажданията, музиката и силата на звука директно от слушалките, осигурявайки бърз и удобен контрол, без необходимост да вадиш телефона от джоба си. Слушалките са готови за използване с всички твои устройства: свързват се веднага, благодарение на Auto Pairing.
 
 
Практичен дизайн, уникални цветове!
Слушалките TWS SWAG са направени така, че да прилягат стабилно в ухото ти. Работят с Bluetooth®, осигуряват богат на детайли звук и се предлагат в няколко прекрасни цвята.

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Цвят Син
    • Време за разговор До 20 часа
    • Микрофон Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >