Моята кошница

Marshall Bluetooth Truly Wireless Minor III Black

Слушалки Bluetooth® 5.2 (TWS) с динамични говорители 12mm за балансиран звук, степен на защита IPX4, Touch Controls, поддръжка на Quick Charging и до 25 часа автономия!
Каталожен номер: 4233522
249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

ALL SOUND, NO FUSS: запознай се с Bluetooth® 5.2 in-ear слушалките Minor III и се наслади на характерния звук на Marshall — без компромиси и без безпорядъка на кабелите.

Управлявай ги с докосване и се наслади на 25 часа безжично забавление и комуникация без зареждане, с отличителния стил на Marshall. С динамични говорители 12mm (93dB SPL, 20-20.000 Hz, 32Ω), поддръжка Quick Charging (15 минути зареждане осигуряват 1,5 часа работа) и Eco Charging, устойчивост IPX4 и релефен дизайн с бронзови детайли, ще те потопят в любимата музика.

Marshall TW Minor III Black
 
 
Pair & Play
Minor III ти предоставят несравним звук с подписа на Marshall без излишната бъркотия от досадни кабели. Всичко, което трябва да направиш, е да ги сдвоиш с устройството си и да активираш любимото си приложение за възпроизвеждане на музика.
 
 
Безжична свобода
Minor III са Truly Wireless, за да слушаш без кабели, като в същото време предоставят мощен звук. Разполагат с Bluetooth® 5.2, което гарантира, че имат силна връзка с устройството ти. Ергономичният им дизайн не пречи на ушния канал, като ги държи стабилно през цялото време.
 
 
25 часа безжично забавление
Не искаш да си някъде без любимата си музика, особено когато наистина имаш нужда от нея, затова Minor III предлагат общо до 25 часа безжично възпроизвеждане. По-специално, слушалките издържат до 5 часа с едно зареждане, а калъфът им осигурява до четири допълнителни зареждания за допълнителна мощност, когато е необходимо. И можеш лесно да го презаредиш, безжично или чрез USB-C кабел (включен е).
 
 
Едно докосване е достатъчно
Minor III разполагат с чувствителни на допир контроли, така че да можеш да използваш една от двете, контролирайки музиката и телефонните обаждания. Междувременно махането или поставянето на една слушалка активира автоматична пауза и възпроизвеждане, така че да не пропуснеш нито един тон!

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Bluetooth version Bluetooth 5.2
    • Цвят Черен
    • Микрофон Да
    • Автономия на батерията До 5 часа (до 25 часа с калъфа)
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Чувствителност 93.0 dB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >