Моята кошница

Sony WI-C100 White

Безжични слушалки с дълъг живот на батерията до 25 часа и съвместимост с приложението Sony | Headphones Connect, за да настройваш звука според вкуса си!
Каталожен номер: 3988678
54.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Удобни и лесни за използване, безжичните слушалки in-ear на Sony, WI-C100, съчетават голяма автономия на батерията и бързо зареждане с високо качество на звука. Регулирането им около врата, благодарение на балансираната им форма, осигурява стабилно прилягане.

Контролерът е изключително лесен за използване и прецизен. Слушалките предлагат отличен и балансиран звук, от ниските до високите честоти, като вокалите звучат ясно и естествено. Благодарение на фабричната настройка, слушалките са идеални за музиката, която обичаш, без значение какъв жанр предпочиташ. В допълнение, те използват системата за цифрово подобряване на звука DSEE. Когато оригиналният източник на музика се компресира, високите честоти, които обогатяват всяка песен, се губят. Системата за цифрово подобряване на звука (DSEE) на Sony ги възстановява вярно, за да осигури висококачествен звук, който е се доближава максимално до оригиналния запис. Ако всичко описано не ти е достатъчно, имаш на разположение и еквалайзер функция чрез приложението Sony | Headphones Connect.

Безжичните слушалки in-ear на Sony, WI-C100, имат водоустойчива защита (със сертификат IPX4) и са съвместими с дигиталния асистент на твоя любим смартфон (Voice Assistant). Освен това с опцията Fast Pair, сдвояването на слушалките с устройства Android™ е изключително лесно чрез Bluetooth®. Също така можеш да откриеш лесно слушалките, проверявайки последното им записано местоположение в смартфона си.

Sony Wireless Headphones WI-C100
Sony WF-1000XM4
Тип
In-Ear
Слушалките са проектирани да прилягат идеално в ухото ти и да стоят стабилно на място, независимо от дейностите ти.
Sony WF-1000XM4
20-20.000Hz
Честотен диапазон
С честотен диапазон 20Hz – 20.000Hz ще се наслаждаваш на отлично качество на звука в целия диапазон и независимо от типа музика, който предпочиташ.
Sony Wireless Headphones WI-C100
Автономия
25 часа
Наслади се на до 25 часа музика без прекъсване. Ако батерията на слушалките започне да се изтощава, с едно бързо зареждане от 10 минути ще можеш да слушаш 60 минути.
Sony WF-C500
Свързване
Bluetooth®
Поддържат Bluetooth® за свързване с любимото ти устройство. След това ще можеш да слушаш стабилно и непрекъснато любимата си музика.
Устойчивост
Водоустойчиви (IPX4)
Слушалките са водоустойчиви със сертификат IPX4. Това означава, че не се плашат от пръски вода, дъжд или пот.
 
 
Отлични възможности
Безжичните слушалки in-ear WI-C100 имат достъпна цена и богати характеристики, като голяма автономия на батерията, звук с високо качество, устойчив на пръски дизайн и са съвместими с приложението Sony | Headphones Connect.
 
 
Добре балансирана настройка
Настройката е добре балансирана от ниските до високите честоти, а вокалите са ясни и естествени. Така слушалките WI-C100 са подходящи за всеки музикален жанр.
 
 
Лесно управление с бутони
Слушалките WI-C100 са лесни за управление с бутони за възпроизвеждане и поставяне на пауза, пропускане на песни и регулиране на силата на звука, както и приемане на повиквания. За удобство бутоните дори са преработени с по-изразителна форма, което ги прави по-лесни за натискане. 
Sony WH-1000XM4 360 Reality Audio
 
360 Reality Audio
С тези слушалки ще се насладиш на 360 Reality Audio за едно неповторимо акустично изживяване. Потопи се в звук, който те обгражда и се почувствай така, сякаш се намираш на концерт или в студио. С технологията 360 Reality Audio, музиката е още по-вълнуваща и поглъщаща!
Sony WH-XB910N Wireless Headphones
 
Усилване на музиката!
Оригиналният музикален източник губи високочестотните елементи при компресия, които добавят детайлност и богатство в записа. Системата за дигитално подобрение на звука (DSEE) ги възстановява вярно, за да създаде висококачествен звук, който е по-близък до оригиналния запис.
Sony WH-XB910N Wireless Headphones
 
Твоят звук, както ти харесва
Персонализирай звука според предпочитанията си. Избери от множество предварителни настройки, които да пасват на жанра, който слушаш, или създай и запази персонализирани предварителни настройки, като използвате функцията за еквалайзер на приложението Sony│Headphones Connect.
Sony WH-XB910N Wireless Headphones
 
Съвместимост с Google Assistant и Alexa
Едно натискане на бутон те свързва с гласовия асистент на смартфона, така че да намериш насоки, да възпроизвеждаш музика, да общуваш с контактите си и много повече.

Характеристики
    • Цвят Бял
    • Bluetooth version Bluetooth 5.0
    • Обхват До 10 m
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Микрофон Да
    • Автономия на батерията До 25 часа
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >