Моята кошница

Samsung SSD 980 NVMe M.2 500GB

Каталожен номер: 3748693
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 5 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Идеален за трудни задачи (напр. създаване на съдържание, обработка на видео, обработка на графики или взискателен gaming), 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD на Samsung предлага скоростта, гъвкавостта и надеждността, която търсиш от един SSD.

DRAM-less дизайнът увеличава значително съотношението производителност/ цена на solid state drive, който използва възможностите на стандарта PCIe 3.0 чрез технологията HMB и високата ефективност на технологията NVMe за постигането на скорости на четене и запис (sequential) до 3500MB/s и 3000MB/s съответно, тоест 6,2 пъти по-високи от тези на SATA SSDs.

Гореописаните скорости се комбинират с доказана надеждност, която достига 600 TBW (TeraBytes Written)! Що се отнася до капацитета, 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD на Samsung е наличен във вариант 250GB, 500GB и 1TB.

Samsung 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD
 
 
Удивителна скорост NVMe
Време е да увеличиш производителността на компютъра си с 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD на Samsung. Оползотворявайки напълно bandwidth на PCIe стандарта и NVMe interface, предлага отлично представяне и стойност.
 
 
Full Power Mode
980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD на Samsung използва възможностите на стандарта PCIe 3.0 чрез технологията HMB и високата ефективност на технологията NVMe. Използва DRAM-less дизайн, постигайки скорости на четене и запис (sequential) до 3500MB/s и 3000MB/s съответно, тоест 6,2 пъти по-високи от тези на SATA SSDs. За оптимално представяне използвай софтуера Samsung Magician, за да активираш Full Power Mode и да се наслаждаваш винаги на високи скорости.
 
 
Създаден, за да издържа във времето!
Всички твои данни са в безопасност с 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD на Samsung. С доказана надеждност, която достига 600 TBW (TeraBytes Written), ще се справи с всяка задача и ще отговори на всяко изискване с оптимизирана производителност и дългосрочна издръжливост.
 
 
Надежден контрол на температурата
Високоефективните SSDs обикновено изискват надежден и ефективен контрол на температурата. За да се гарантира стабилността на SSD, Samsung използва слой никел върху контролера, както и heat spreader за ефективния контрол на температурата на чиповете на NAND паметта. Всичко това, в комбинация с един умен алгоритъм за контрол на температурата (Dynamic Thermal Guard).
 
 
Софтуер Samsung Magician
Отключи напълно възможностите на SSD на Samsung с изключително лесния за използване софтуер Samsung Magician. Със софтуера можеш да проследяваш състоянието на SSD, да оптимизираш производителността, да защитаваш данните си или да инсталираш ъпдейти, за да се гарантира, че SSD работи винаги до максимума на своя потенциал.

Характеристики
    • Размери 2.2 x 8 cm
    • Вместимост 500 GB
    • Интерфейс на свързване PCI Express 3.0
    • Максимална скорост на четене 3100 MB/Sec
    • Максимална скорост на запис 2600 MB/Sec
    • Тип памет MLC
    • Други характеристики IOPS Read - 400000. IOPS Write - 470000
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >