Моята кошница

Turbo-X Масажен пистолет черен

Каталожен номер: 3765504
49.90 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Колко пъти си желал да си в СПА център, за да могат масажистите с вълшебните си ръце да те освободят от всички мускулни болки? Масажният пистолет Turbo-X е един малък уелнес център в ръцете ти, за да можеш да превърнеш желанието си в реалност.

Наслади се на дълбок и релаксиращ масаж, който ще намали болката в мускулите, ще подобри кръвообръщението и ще облекчи болката в ставите.  

След тежка тренировка или продължителна физическа работа се възстанови, тъй като вибрационният метод съчетава определена интензивност, честота на вибрациите и въртящ момент, за да действа целенасочено върху вътрешните слоеве на сухожилията, мускулната тъкан и фасцията. 

Ергономичното устройство е изключително лесно за употреба, като в същото време е преносимо, за да го носиш с теб навсякъде.

Sentio Πιστόλι Μασάζ
Sentio Πιστόλι Μασάζ
Масажни глави
4
Наслади се на дълбок и релаксиращ масаж от най-малките до най-големите мускулни групи благодарение на различните масажни глави!
Sentio Πιστόλι Μασάζ
Батерия
1500mAh
Разполага с голяма автономия, за да се наслаждаваш на възстановителни сесии до 2 часа!
Sentio Πιστόλι Μασάζ
Време за зареждане
4h
Необходими са само 4 часа, за да се зареди напълно!
 
 
Дълбок и релаксиращ масаж!
С масажния пистолет Turbo-X преодоляваш схващанията, чувстваш се отпочинал и се освобождаваш от сковаността и спазмите. Докато го използваш, правиш правиш целенасочен масаж, който облекчава обичайната мускулна болка и подобрява обхвата на движение и притока на кръв. Когато почувстваш, че имаш нужда от почивка, независимо дали си вкъщи, в офиса, или на дълго пътуване, отдай се на вълшебното му действие!
 
 
Обхваща всяка мускулна група!
Разполага с 4 приставки, така че да избираш подходящата за всяка целева мускулна група. Постави идеалната масажна глава и се наслади на резултатите от релаксиращ масаж на седалището, глезените, гърба, гръдния кош и китките! Единственото, което трябва да направиш, е да избереш подходящата приставка, така че да се насладиш на дълбок и успокояващ масаж!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >