Моята кошница

Thrustmaster HOTAS Warthog

Точно копие на системата за управление на самолета A-10C, HOTAS Warthog ще ти предложи страхотни вълнения благодарение на своята хирургическа прецизност и 55 програмируеми бутона!
Каталожен номер: 3532046
1269.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 39.13 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Време е да разбереш какво е да си пилот на легендарния самолет A-10C на Американските военновъздушни сили!

HOTAS Warthog на Thrustmaster е точно копие (реплика) на стандартния набор от контролери (на лоста/ sidestick, на лоста за мощност/ throttle и на контролния панел) на A-10C от военновъздушните сили на САЩ.

Резултат от сътрудничеството на екипа за разработка на Thrustmaster с общността, HOTAS Warthog е проектиран, за да предложи хирургическа точност на контрол и големи възможности за "картографиране" (mapping), така че да се насладиш на полети с невероятно ниво на реализъм. С тегло над 6 килограма благодарение на използването на метал в основния лост, лостовете за мощност и основите, HOTAS Warthog стои внушително и е готов да отговори на изискванията на битката.

Имайки предвид общо 55-те програмируеми екшън бутона и 2-та четирипосочни суича (всеки с вграден push-button, което не се среща при други контролери), HOTAS Warthog сам по себе си е една категория!
Thrustmaster HOTAS Warthog
 
 
Перфектният джойстик
Джойстикът разполага с 19 екшън бутона заедно с hat "point-of-view". Благодарение на технологията с магнитни сензори H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) предоставя невероятна точност 16-bit (65536 x 65536) и без противотежести (gimbals). Реализмът придобива ново измерение, тъй като бутоните и спусъците изискват силата, която е необходима и при стандартните бутони в самолетите! Контролерът е проектиран с мисъл за свободата на потребителя: ръчката е отделна, за да може да се адаптира към базата на HOTAS Cougar, като основата може да се изкара, за да се постави, ако потребителят желае, в пилотска кабина.
 
 
Лостове за мощност на друго ниво
Лостовете за мощност са проектирани за контрола на два двигателя независимо: потребителят може да свържи двата лоста заедно или да ги управлява разделени. Технологията с магнитни сензори, която се използва (14-bit, със стойности 16384 за всеки throttle) предоставя несравнима прецизност. Операторът може да регулира с голяма точност - благодарение на Idle и Afterburner detent със система Pull & Push - мощността (газта) на желания тип самолет, докато има на разположение 17 бутона за действие, "point-of-view" hat и "mouse hat /slew control".
 
 
Control Panel с подсветка
Контролният панел предоставя разнообразие от контролери и лостове, между които се намира и "wheel" за ръчната настройка на съпротивлението на throttle. Всички, които се вълнуват от нощните полети ще оценят високо подсветката за функциите и 5-те програмируеми LEDs. Освен "trim wheel", базата разполага и с 15 екшън бутона, включително бутони за натиск със съпротивление, подобни на тези, които се намират в нормален самолет, както и индустриални, метални суичове - 2 или 3 позиции - с изключително реалистично усещане.
 
 
Софтуер T.A.R.G.E.T.
Тайното оръжие на HOTAS Warthog е T.A.R.G.E.T. (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor). Става въпрос за софтуерен пакет, който позволява на потребителя да тества, да настройва и програмира контролерите и бутоните според изискванията и вкуса си.

Характеристики
    • Конзола PC
    • Тип Joystick
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >