Моята кошница
свежо

Sony Pulse Elite

Влез в нова ера на gaming аудиото с реалистичен звук и светкавична свързаност!
Каталожен номер: 4368010
299.90 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Влез в нова ера на гейминг аудиото с безжичните слушалки PULSE Elite™. Наслади се на изключително реалистичен звук в любимите си игри с планарни магнитни драйвери и чуй всеки детайл без загуба и светкавична безжична връзка PlayStation Link™.

Слушалките PULSE Elite™ се отличават с удобен дизайн, прибиращ се микрофон, вградена батерия с дълъг живот и се доставят с адаптер USB PlayStation Link* за използване с конзоли PS5™, PC и Mac.

* За още по-голямо удобство, можеш да закупиш допълнителни адаптери, за да се наслаждаваш на светкавично бързо аудио предаване без загуби към повече устройства.

SONY PULSE Elite™ Headset
Onboard Mics
 
Прибиращ се микрофон
Позиционирай интегрирания гъвкав микрофон така, че да улавя най-добре твоя глас и го прибери напълно, когато не се използва.
30H Battery
 
Голяма автономия на батерията и бързо зареждане
Подготви се за онези епични гейминг сесии с батерия, която издържа до 30 часа от едно зареждане, така че да можеш да играеш любимите си игри без прекъсване за по-дълго. Върни се в действието с до 2 часа живот на батерията от 10 минути зареждане чрез включения USB Type-C® кабел.
Ergonomic Controls
 
Интуитивно управление
Задръж фокуса си в играта с просто и леснодостъпно управление на върха на пръстите ти, включително специални бутони за бързо регулиране на звука.
 
 
Планарни магнитни драйвери
Тези студийно вдъхновени драйвери възпроизвеждат звука с почти перфектна точност по целия чуваем спектър, така че да чуваш игрите точно както са предвидени от разработчиците. Потопи се в звукови пейзажи, пълни с богати, фини детайли, докато дълбокият бас ти позволява да усетиш всеки епичен момент в играта. Подобри своето възприятие в игрите с 3D аудио на PS5®, където аудио звуцитe са позиционирани с невероятна точност във всички три измерения. Точно определи произхода, местоположението и самоличността на различните звуци за мигновени реакции в горещите моменти.
 
 
Технология PlayStation Link
Никога не излизай извън ритъма с новата безжична технология PlayStation Link, която е с ултра-ниска латентност и доставя звука със светкавична скорост без да се изгуби нито един чуваем детайл в процеса. Лесно се свързвай и превключвай между съвместими устройства с PlayStation Link, включително твоята PS5® конзола, компютър, Mac® и PlayStation Portal™. Можеш дори да закупиш допълнителни PlayStation Link USB адаптери, за да превключваш без усилия от твоята PS5 конзола към компютър или Mac.
 
 
Подобрено филтринане на шума с AI
Бъди чут ясно и силно с технологията за филтриране на шума от микрофона. Задвижвана от изкуствен интелект, тази нова технология е обучена да идентифицира, изолира и премахва нежелани шумове при улавяне на твоя глас. Без значение дали е бръмченето на прахосмукачка, лаят на куче или дори хрускането на чипс, говори с увереност, знаейки, че съотборниците ти ще чуят ясно твоя глас.
 
 
Едновременно свързване с две устройства
Слушай аудио от устройство с PlayStation Link™ и друго чрез Bluetooth® едновременно, за да останеш в играта, докато отговаряш на обаждания или се наслаждаваш на музика от мобилно устройство.
 
 
Стойка за зареждане
Включената стойка за зареждане може да се прикрепи към бюра, плотове или да се монтира на стената*, така че слушалките да са до твоят гейминг кът и да са в готовност, когато започваш следващата игра.
*Допълнително монтажно оборудване (като винтове) не е включено.

Характеристики
    • Конзола Playstation 5
    • Тип Headset
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >