Моята кошница
Очаквана доставка

Gigabyte VGA GeForce RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24 GB

С водно охлаждане и внушителна, видеокартата на Gigabyte е насочена към взискателните потребители! GeForce® RTX™ 4090 включва 16384 CUDA ядра и 24 GB високоскоростна памет!
Каталожен номер: 4077806
4699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 144.89 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

GeForce® RTX™ 4090 на NVIDIA е проектирана да предоставя революционна производителност на геймърите и създателите на съдържание.

Базирана на енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, GeForce RTX 4090 в комбинация с подобрената технология DLSS 3 (Deep Learning Super Sampling 3) осигурява два пъти по-висока производителност в сравнение с миналото. Ядрата RT (Ray Tracing) от 3-то поколение и ядрата Tensor от 4-то поколение бележат нова ера в проследяването на лъчи в реално време (real-time ray tracing) и neural rendering, в случая с последното, използва се изкуствен интелект (AI) за създаването на пиксели.

Според NVIDIA, GeForce® RTX™ 4090 с DLSS 3 е до 4x по-бърза в сравнение с предишното поколение GeForce® RTX™ 3090 Ti с DLSS 2. Също така е до 2x по-бърза в съвременните игри, като запазва същата консумация 450 W. GeForce® RTX™ 4090 GPU разполага с 16384 ядра CUDA® и се придружава от 24 GB високоскоростна памет GDDR6X, предоставяйки стабилно над 100 fps в игрите с резолюция 4K.

AORUS GeForce RTX® 4090 XTREME WATERFORCE 24G идва с AIO (All-In-One) фабрична система за охлаждане, предоставяйки невероятни постижения с ниски работни температури и ниски нива на шум.

AORUS GeForce RTX® 4090 XTREME WATERFORCE 24G
NVIDIA GeForce RTX 4090
GPU
NVIDIA GeForce® RTX™ 4090
GeForce® RTX™ 4090 GPU се базира на архитектурата "NVIDIA Ada Lovelace" и включва 16384 CUDA® Cores, 3-то поколение Ray Tracing Cores, 4-то поколение Tensor Cores и поддържа DirectX® 12 Ultimate, Ray Tracing, NVIDIA DLSS 3 и др.
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
Памет
24GB GDDR6X
Благодарение на паметта 24GB GDDR6X със скорост 21Gbps се постига ненадмината производителност във взискателните съвременни игри и с настройките за качество на графиката на най-високо ниво.
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 384-bit
Memory Interface
384-bit
С memory interface 384-bit се постига по-висока производителност, защото просто казано, графичният процесор и паметта могат да "обменят" повече данни помежду си и по-бързо.
 
 
Квантов скок в производителността
GeForce® RTX™ 40-series е базирана на енергийно ефективната архитектура NVIDIA Ada Lovelace, "квантов скок" както в производителността, така и в AI-powered графиките. Новите SMs (Streaming Multiprocessors) предлагат до 2 пъти по-висока производителност и до 2 пъти по-висока енергийна ефективност с 4-то поколение Tensor ядра, предлагащи до 2x AI ​​производителност и 3-то поколение RT (Ray Tracing) ядра, предлагащи 2x производителност Ray Tracing в сравнение с миналото.
 
 
Ултра реализъм. Супер скорост!
Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace разгръща пълния потенциал на технологията Ray Tracing, която симулира поведението на светлината в реалния свят. С неповторимата мощ на новата серия GeForce RTX 40 и 3-тото поколение ядра RT (с новите хардуерни модули "Opacity Micromap Engine" и "Micro-mesh Engine") ще се наслаждаваш на gaming изживяване както никога преди!
 
 
Невронни... графики
Технологията DLSS 3, позната като 3-то поколение Deep Learning Super Sampling, в комбинация с Optical Flow Accelerator прави революция в невронно-графичната технология (neural-graphics technology) в игрите и приложенията за създаване на съдържание. AI-powered технологията на NVIDIA вече може да генерира пълни кадри за още по-бърз геймплей, тъй като се поддържа от най-популярните графични енджини (Unity, Unreal Engine и др.).
 
 
Система за охлаждане WaterForce!
"WaterForce" е фабрична система за водно охлаждане с високоефективен меден воден блок (base plate) и heatpipes, които ефективно охлаждат всички важни компоненти на графичната карта, като графичния процесор, чиповете памет и MOSFETs за максимална производителност. Системата за охлаждане се допълва от 360 mm алуминиев радиатор с три ARGB вентилатора с диаметър 120 mm всеки (Double Ball Bearing) и Braided FEP Tubes (устойчиви тръби за високо налягане с външно покритие).
 
 
"Агресивен" дизайн
Удивителната охладителна система е специално проектирана за максимална производителност. AORUS GeForce RTX® 4090 XTREME WATERFORCE 24G разполага със солидна метална задна плоча за по-добро охлаждане и защита. Графичната карта има допълнително оптимизиран дизайн на системата за захранване/регулиране на напрежението със светлинни индикатори на power connectors и Ultra Durable MOSFETs, кондензатори и дросели за "екстремна" производителност.
 
 
Control Center
Персонализираната среда за управление на Gigabyte, Control Center, позволява най-простия и безопасен овърклок на графичната карта, както и управлението и контрола на тенденциите. В същото време дава информация за състоянието на вентилаторите и температурата на GPU в реално време!
Game Ready Drivers
 
Game Ready Drivers
GeForce Game Ready драйверите предлагат най-доброто изживяване с любимите ти игри. Те са разработени в сътрудничество с програмисти и са обстойно тествани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.
GeForce Experience
 
GeForce Experience
Записвай и споделяй видеа, screenshots и livestreams с приятели. Поддържай драйверите актуални и оптимизирай настройките на играта си. GeForce Experience ти позволява да правиш всичко това.
NVIDIA G-SYNC
 
NVIDIA G-SYNC
Наслади се на безпроблемен геймплей с висока честота на опресняване, плюс HDR и много други. Представлява основно go-to оборудване за повечето запалени геймъри.
NVIDIA Ansel
 
NVIDIA Ansel
Превърни screenshots в изкуство с in-game photo mode NVIDIA Ansel, който прави снимки с висока резолюция 360 и HDR.
Virtual Reality
 
Virtual Reality
Високоефективните графики от серията NVIDIA® GeForce RTX® 40 осигуряват най-гладкото, най-завладяващото VR изживяване.
Resizable BAR
 
Resizable BAR
Resizable BAR е усъвършенствана функция PCI Express, която позволява на CPU да има едновременен достъп до целия frame buffer на GPU, оптимизирайки представянето в много игри.

Характеристики
    • Chipset nVidia
    • Memory Interface 384 bit
    • Direct X 12 поддръжка Да
    • Памет обем 24 GB
    • Тип памет GDDR6X
    • Скорост на паметта 21 Gbps
    • Портове 1x HDMI / 3x Display Port
    • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0
    • Размери 23.8 x 14.1 x 4 cm
    • Модел графична карта RTX 4090
    • Други характеристики Virtual Reality Ready
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >