Моята кошница
0% лихва

PNY VGA Quadro A400 Low Profile 4 GB

Създавай по-сложни визуални ефекти и 3D модели с NVIDIA Ampere™-powered видеокартата PNY RTX™ A400, с 4GB GDDR6 с ECC и 4x mini-DisplayPort 1.4a изхода!
Каталожен номер: 4590023
479.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 159.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Бизнес решенията с малък form factor стават все по-често срещани, тъй като професионалистите се стремят да намалят до минимум отпечатъка върху работната си станция, без да правят компромис с производителността.

Съвременните професионални работни процеси изискват компактни работни станции, за да осигурят необходимите функции и производителност в компактен пакет. Базирана на архитектурата "NVIDIA Ampere™" на NVIDIA, видеокартата RTX™ A400 е мощно решение с нисък профил, което предоставя производителността и възможностите, изисквани от приложения като Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. Сред характеристиките на модела са 6 RT ядра 2-ро поколение за ускоряване на фотореалистично изобразяване с проследяване на лъчи, 24x Tensor ядра 3-то поколение за ускоряване на машинното обучение, разработване на AI и работещи с AI работни процеси, както и "конвенционални", общо 768x на брой, ядра NVIDIA CUDA® за паралелни изчисления.

NVIDIA RTX™ A400 е оборудвана с 4 GB GDDR6 памет с ECC и позволява на професионалиста да използва динамично разширяема работна среда благодарение на 4x mini-DisplayPort 1.4a изхода, с които разполага. Сега можеш да работиш със средно големи 3D модели (напр. CAD), с по-сложни визуални ефекти и симулации и да преминеш към по-взискателни работни потоци и rendering (напр. Blender, SketchUp, Autodesk Maya), за да създадеш най-реалистичните преживявания на виртуална реалност (VR). Също така, благодарение на 5-то поколение NVDEC ускорител (с поддръжка на AV1 декодиране) ще се наслаждаваш на по-бърза обработка и възпроизвеждане на видео. Промени начина си на работа, подготви се за предизвикателствата на бъдещето.

PNY NVIDIA® RTX™ A4000
GPU
NVIDIA® RTX™ A400
Базирана на архитектурата NVIDIA Ampere™, NVIDIA® RTX™ A400 (GA107) разполага със 768x ядра NVIDIA CUDA®, 6x ядра RT за ray-traced rendering, 24x ядра Tensor за машинно обучение/ ΑΙ, 24x texture mapping units (TMUs) и 16x ROPs, за да осигури висока производителност (FP32 2,706 TFLOPs).
PNY NVIDIA® RTX™ A4000
Памет
4GB GDDR6 ECC
С памет 4GB GDDR6 с ECC, memory interface 64-bit и memory bandwidth до 96GB/s, можеш да очакваш непрекъснато висока производителност при взискателни и сложни работни процеси, като по-големи и по-подробни симулации.
PNY NVIDIA® RTX™ A4000
Memory Interface
64-bit
Благодарение на 64-bit memory interface, може да се обменя по-голям обем данни между графичния процесор и паметта, следователно можеш да очакваш повишена производителност при взискателни приложения (96GB/s memory bandwidth).
 
 
Неограничена креативност
Професионалистите (художници, рисуващи 3D текстури, архитекти, редактори, артисти с визуални ефекти и т.н.) вече могат да създават още по-сложни дизайни, да решават още по-взискателни проблеми с визуализацията и да изживеят своите творения чрез най-подробните, ярки и впечатляващи среди на виртуална реалност.
 
 
За всички, които правят "големи планове"
Тъй като бизнес работните процеси нарастват по размер и сложност, нараства и търсенето на визуална изчислителна мощност. С NVIDIA® RTX™ A400 имаш на разположение 768x NVIDIA CUDA® ядра за паралелни изчисления, както и 4GB GDDR6 памет с ECC. Също така имаш на разположение и 6x ядра RT 2-ро поколение, както и 24x ядра Tensor 3-то поколение, които ускоряват фотореалистичното изобразяване с проследяване на лъчи (ray traced rendering) и разработването на AI приложения или обучението на AI модели и т.н. Сега можеш да правиш повече неща от всякога!
 
 
Голяма изчислителна мощност
Добрата производителност с единична точност FP32 (приблизително 2,706 TFLOPs), паметта 4GB GDDR6 с ECC (96GB/s memory bandwidth) и най-новите хардуерни и софтуерни оптимизации, комбинирани с най-модерните development frameworks и APIs (Shader Model 5.1, OpenGL 4.5 , DirectX 12.0, Vulkan 1.0, CUDA, DirectCompute, OpenCL) позволяват създаването на средно големи 3D модели и фотореалистични изображения с проследяване на лъчи, разработване на AI или обучение на модели и създаване на невероятни изживявания във виртуалната реалност (VR).
 
Поддържа до 4 монитора
Поддръжката на до 4 монитора с висока резолюция чрез 4 конектора тип mini-DisplayPort 1.4a предлага безпрецедентна работна среда.
PNY NVIDIA® RTX™ A4000
 
Graphics & Compute APIs
Видеокартата поддържа най-съвременните APIs за графики (Shader Model 5.1, OpenGL 4.5, DirectX 12.0, Vulkan 1.0) и compute (CUDA, DirectCompute, OpenCL™), така че няма ограничения за креативността ти.
PNY NVIDIA® RTX™ A4000
 
VR Ready
Мощната реализация на NVIDIA нямаше как да не е готова за VR. Позволява ти да се наслаждаваш, както и да управляваш или създаваш сложни виртуални среди (VR) с невероятна детайлност.

Характеристики
    • Chipset nVidia
    • Memory Interface 64 bit
    • Direct X 12 поддръжка Да
    • Памет обем 4 GB
    • Тип памет GDDR6
    • Скорост на паметта 96 GB/s
    • Портове 4 x Mini Display Port
    • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0
    • Модел графична карта Quadro A400
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >