Моята кошница

Huion Digitizer Inspiroy Keydial KD200

Първият Bluetooth 5.0 таблет в индустрията, който съчетава творчески таблет с писалка, с клавиатура и въртящ се контролен бутон за избор!
Каталожен номер: 4310691
379.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 29.06 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Иновативен дизайн за безгранично творчество. Моментът на честта: Откакто е пуснат в продажба, KD200 печели международни награди за дизайн една след друга, като награда Golden Dot в Тайван, награда за добър дизайн в Япония и награда Red Star в Китай. Тези награди са не само отличия, но и демонстрации на дизайна, концепцията, външния вид и практичността на KD200, който е високо признат от международни институции и професионални дизайнери.
Съчетанието на таблет с клавиатура и контролер за избор създава високоефективно дизайнерско студио за творци. Снабден с най-често използваните комбинации от клавиши, не е необходима допълнителна клавиатура.
Вграден Bluetooth 5.0 за повишаване на производителността. KD200, който може да се похвали с технологията Bluetooth 5.0, не само позволява по-голямо комуникационно разстояние и по-бърз трансфер на сигнал, но също така реализира по-лесно свързване с компютри, телефони и таблети, като спомага за повишаване на производителността на потребителите.
Клавиатурата и контролерът за избор на KD200 освобождава потребителите от клавиатурата на компютрите и носи повече гъвкавост. Независимо дали си у дома или си в движение, можещ да се насладиш на рисуването с най-удобната позиция.
Разработена въз основа на PenTech3.0, цифровата писалка PW517 без батерия осигурява естествено изживяване с по-висока точност. Освен това, силиконовото покритие против плъзгане помага да се намали умората на ръцете след целодневно рисуване. С 8192 нива на чувствителност към натиск и > 220PPS скорост на отчитане, всяка фина промяна на твоето движение при рисуване или оцветяване може да бъде уловена точно без забавяне.
Web Camera Logitech Brio 500 Off White

Характеристики
    • Bluetooth version Bluetooth 5.0
    • Капацитет на батерията 1100 mAh
    • Автономия на батерията 18 часа
    • Нива на натиск 8192
    • Активна област 22.6 x 14.3 cm
    • Интерфейс на свързване USB-C
    • Цвят Сив
    • Тегло 650 g
    • Размери 39.45 x 18.8 x 0.85 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >