Моята кошница
0% лихва

Sony Turntable PS-LX310BT

Каталожен номер: 3194493
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Наслади се на топлия звук на винила навсякъде в твоя дом, благодарение на Bluetooth интерфейса на свързване на PS-LX310BT. С автоматичното възпроизвеждане в една стъпка, слушаш любимата си музика с натискането на един бутон.

 

С автентична конструкция от алуминий, рамото на грамофона чете по-добре диска за стабилно възпроизвеждане, богат, чист звук и мощен бас. Грамофонът разполага с механизъм за задвижване с ремък и излят алуминиев диск. Искаш да чуеш някой класически сингъл? Под дека, в специален слот, ще откриеш адаптора за 45 оборота (работи със скорости 33 1/3 оборота & 45 оборота).

 

Свържи го към Bluetooth устройства за слушане без кабели или използвай вградения изход за директно свързване към твоята аудио система.

Turbo-X
 
 
Автентичен звук, безжична свобода

Преоткрий диахроничното очарование на винила с лесен контрол и Bluetooth. Благодарение на модела PS-LX310BT, можеш да се насладиш на чист, естествен звук, независимо дали слушаш старите си LP, или споделяш зашеметяващ нов запис със семейството си. Искаш да се възползваш максимално от плочата си? Настрой превключвателя за усилване спрямо нивото на звука на записа, за да чуваш музиката си с възможно най-малко изкривяване.

 
 
Ново рамо за превъзходен звук

С нов изчистен дизайн и здрава алуминиева конструкция рамото увеличава проследяемостта за по-стабилно възпроизвеждане, богат, чист звук и мощен бас. PS-LX310BT разполага с механизъм за задвижване с ремък и излят алуминиев диск. Здрав, но лек, дискът остава стабилен, докато се върти, за по-чисто възпроизвеждане на музиката ти.

 
 
Автоматично възпроизвеждане в една стъпка

Благодарение на напълно автоматичното възпроизвеждане в една стъпка, грамофонът автоматично ще свали рамото, ще намери канала и ще възпроизведе музиката от сдвоеното устройство с Bluetooth (paired). След края на записа, рамото се връща автоматично на мястото си, без необходимост от твоята намеса.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >