Моята кошница

Xiaomi Smart Scale Body Composition S400

Везна за баня Xiaomi с възможност за свързване със смартфони през приложението Mi Home/Xiaomi Home, за да следите всички данни от измерванията по всяко време!
Каталожен номер: 4583353
59.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Xiaomi Body Composition Scale S400 ще измерва точно телесните данни за подробен анализ на физическото ти състояние.
Професионално и точно измерва телесните мазнини - DEXA стандарт. DEXA е широко признат като индустриален златен стандарт за измерване на телесния състав. Колкото по-близък е коефициентът на корелация до 1, толкова по-точни са данните от измерването. В сравнение с DEXA, скалата за телесен състав на Xiaomi S400 може да се похвали с коефициент на корелация от ≥0,93 за ключови данни като процент на телесни мазнини и мастна маса, предоставяйки по-точни и надеждни данни. 

*Xiaomi Body Composition Scale S400 може да се свърже с приложението Mi Home/Xiaomi Home.
*Поради използването на променливи токове, продуктът не се препоръчва за хора с имплантирани медицински изделия и бременни жени.
Везна за баня Xiaomi S400
 
 
Двучестотно измерване на биоелектричния импеданс
Използвайки променливи токове с висока и ниска честота за контрол на клетъчните мембрани, стойностите на електрическия импеданс на вътреклетъчните и извънклетъчните течности могат да бъдат точно измерени, за да се уловят физически данни като телесни мазнини, съдържание на вода и мускулна маса.
 
 
 
Множество режими на претегляне
Бързо превключвайте между режимите чрез приложението Mi Home/Xiaomi Home, за да претеглиш, докато държиш бебето или да тестваш баланс и да позволиш на гостите да се претеглят. Електродната подложка с голям диаметър увеличава ефективността на контактната проводимост, което позволява по-точни измервания. По-голямата противоплъзгаща повърхност осигурява стабилност и предотвратява преобръщането на везната. Благодарение на батерията, която трябва да се сменя на всеки шест месеца, цялото семейство може да се радва на по-добър комфорт за по-дълго време.
 
Везна за баня Xiaomi S400
 
Точност на измерванията!
Xiaomi Body Composition Scale S400 измерва точно телесните данни за подробен анализ на физическото ти състояние, идентифицирайки скритите рискове от затлъстяване.
 
Везна за баня Xiaomi S400
 
Анализирай 25 показателя за състава на тялото
Едно измерване може да генерира отчет за анализ на 25 показателя за състава на тялото, оценяващи състава на тялото, включително мазнини, мускулна маса, вода, протеини и костна минерална плътност. Ще получиш задълбочен анализ на здравето си, за да можеш да идентифицираш промените бързо и лесно.
 

Характеристики
    • Тип Smart кантар
    • Bluetooth Да
    • Съвместимост Android/ iOS
    • Тегло 1.45 kg
    • Размери 30 x 30 x 2.45 cm
    • Други Body mass index / Bone and muscle mass / Water and fat percentage / Fluid measurement
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >