Моята кошница

Turbo-X Party Speaker Ultra+

Bluetooth® Party Speaker с мощност 80W (RMS) и RGB осветление, вход AUX-in и USB/microSD, FM Radio, възможност за зареждане и запис, и батерия с капацитет 4500mAh!
Каталожен номер: 3866920
369.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.29 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поздрав

С мощен звук 80W (RMS) и RGB осветление, FM радио, възпроизвеждане чрез Bluetooth® и USB/microSD, възможност за звукозапис, кабелен микрофон (включва се) и вход за китара, безжичният Turbo-X Party Speaker Ultra+ подобрява забавлението!

С батерия с голям капацитет 4500mAh, дава възможност да възпроизвеждаш любимите си мелодии през целия ден, както и да зареждаш батерията на смартфона или таблета си чрез специалния порт USB. Избери парчета и регулирай силата на музиката чрез лесната за използване конзола с подсветка, записвай изпълненията си с микрофона и включи също електрическата си китара.

Идеално предложение както за парти, така и за създаване на подходяща атмосфера, където и да се намираш. Предлага оптимален звуков резултат и абсолютен контрол по всяко време!

Опаковката включва още кабелен микрофон, дистанционно управление и захранващ кабел.

 Turbo-X Party Speaker Ultra+
80W (RMS)
Мощност
80W (RMS)
Съживи купона с мощен звук от една мобилна и компактна колона. С мощност 80W (RMS) предоставя мощен бас и звук без изкривявания при всякаква сила.
Digital Connectivity
Функция
Bluetooth®
Безжичният интерфейс на свързване Bluetooth® ти дава възможност да се наслаждаваш на любимите си плейлисти от смартфон или таблет. Разполага с радиоприемник FM, за да имаш достъп до любимите си станции.
Audio Ports
Интерфейс на свързване
AUX-in, USB, SD, Mic-in, Guitar-in
Разполага с вход ΑUX-in за свързване на външни източници, порт USB за възпроизвеждането на музика от флашки, слот за карта microSD, вход за микрофон (включен е кабелен микрофон) и вход за китара Guitar-in.
True Wireless Stereo
Функция
TWS
True Wireless Stereo е последната иновация в Bluetooth® колонките с високо качество, чрез която можеш да сдвоиш две колонки за още по-жив и реалистичен звук.
 
 
Почувствай силата на музиката!
С 80W мощност и басов звук, Turbo-X Ultra+ ще създаде настроение за компанията, където и да се намирате. Свържи чрез Bluetooth® смартфона или таблета си пускай любими парчета от музикалната си или от някоя онлайн платформа за музика. На твое разположение имаш и USB/microSD, за да свързваш външни устройства за съхранение с любимата си музика.
 
 
Парти атмосфера!
Подобри атмосферата на партито с вграденото RGB осветление на Turbo-X Party Speaker Ultra+ и използвай осветената конзола, за да програмираш реда, по който да се възпроизвеждат парчетата, показвайки DJ-я, който се крие в теб. Вградената функция PowerBank и батерията с капацитет 4500mAh се грижат за зареждането на мобилните ти устройства.
 
 
Безупречен стрийминг с Bluetooth®
Благодарение на Bluetooth® технологията, няма нужда вече да се тревожиш за кабелното свързване и сложните последователности при инсталация. Ако устройството ти няма Bluetooth®, свържи го чрез AUX-in и си готов. Ако имаш любима плейлиста на флашка или на карта microSD (продават се отделно), още по-добре, тъй като можеш да ги свържеш директно към Turbo-X Party Speaker Ultra+.
 
 
Създай усещането за музика на живо!
Оборудван с два входа - за микрофон и електрическа китара - Turbo-X Party Speaker Ultra+ ти дава възможност да покажеш творческия си талант и да предложиш на любимите си хора едно различно преживяване, с уникалното усещане, което предоставя музиката на живо.

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Обща мощност 80 Watt
    • Bluetooth Да
    • Входове USB / Audio in / MIC
    • Възпроизвеждане MP3
    • Дистанционно управление Да
    • Тегло 12.6 kg
    • Размери 33.5 x 33 x 69 cm
    • Други характеристики Функция Караоке
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >