Моята кошница

Sony The Last of Us Part II Remastered PlayStation 5

Каталожен номер: 4384202
99.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Изживей носителя на над 300 награди за игра на годината, сега с набор от нови функции, режими и технически подобрения, които превръщат The Last of Us Part II Remastered в категоричния начин да изиграеш приветстваната от критиците история на Ellie и Abby.

Пет години след опасното им пътешествие през опустошените Съединени щати, Ellie и Joel са уседнали в Джаксън, Уайоминг. Животът в процъфтяваща общност им е дал спокойствие и стабилност, въпреки постоянната заплаха от заразените или други, по-отчаяни представители на човешкия вид. Когато насилствено събитие нарушава мира, Ellie поема на безкрайно пътешествие, за да раздаде справедливост и да намери утеха. Докато преследва виновниците, тя ще се сблъска с унищожителните физически и емоционални последствия от делата си.
Sony The Last Of Us Part II Remastered PS5
 
 
Подобрения, специално за PS5
Създадена за PS5, The Last of Us Part II Remastered подобрява оригиналната игра за PS4 по начини, които не са били възможни до сега. Визуалната производителност вече включва 4K* резолюция в режим Fidelity, както и набор от графични подобрения, които вдъхват живот на красивия, но същевременно опасен свят. The Last of Us Part II Remastered също така включва подобрено време за зареждане, както и пълна интеграция на хаптичната обратна връзка и адаптивните спусъци на безжичния контролер DualSense™, за да потопи напълно играещите във всяко действие на Ellie и Abby.
*Необходим е съвместим 4K TV дисплей.
 
 
No Return - Изцяло нов roguelike режим на оцеляване
Изживей задълбочени битки в изцяло нов режим! Оцелей колкото се може по-дълго време във всеки опит, докато избираш пътя си през серия от рандомизирани срещи с различни врагове и запомнящи се локации от цялата игра, като всички те завършват с напрегнати битки с босове. Уникалните геймплей модификатори могат да предложат нови и неочаквани предизвикателства, докато се бориш да успееш - и да оцелееш - в множество различни видове срещи. Играй като различни персонажи, включително неиграеми досега персонажи като Dina, Jesse, Lev, Tommy и други**, всеки с уникални черти, които предлагат различни стилове на игра, както и нови скинове, които да отключиш и използваш в режима.
**За отключване е необходим напредък в играта.

Характеристики
    • Тип игра Action Adventure
    • Конзола Playstation 5
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >