Моята кошница

Xiaomi Mi Camera 2K Magnetic Mount

Компактна камера за наблюдение за дома или бизнеса, с 2K резолюция, нощно виждане с инфрачервена светлина, двупосочна комуникация и засичане на човешко движение с AI!
Каталожен номер: 3928667
69.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Mi Camera 2K Magnetic Mount е гъвкаво решение за домашно наблюдение и защита.

Поставя се лесно благодарение на магнитната стойка (позволява завъртане на 180°), а управлението ѝ се осъществява чрез Mi Home/ Xiaomi Home app и поддържа нощен режим (нощно виждане), гласови команди (чрез Mi Smart Clock - продава се отделно) и двупосочна комуникация в реално време (two-way real-time voice call). Перфектното решение за всеки дом.

Благодарение на широкоъгълната система на обектива (125°) и високата резолюця 2K (2304 x 1296 pixels), предоставя чиста картина, а със засичането на движение, не ѝ убягва и най-дребият детайл! Освен това, няма да те занимава с "фалшиво положителни" аларми и нотификации, тъй като изкуственият интелект (чрез нов AI алгоритъм) позволява да разграничава човешкото присъствие. Можеш да съхраниш записите на карта microSD или cloud.

Mi Camera 2K Magnetic Mount
 
 
С магнитна стойка!
Благодарение на магнитната стойка (може да се завърта на 180°) имаш повече опции за монтаж. Компактният дизайн на Mi Camera 2K (Magnetic Mount) позволява лесното ѝ инсталиране в дома, в магазини, до бебешки креватчета или дори до зони за домашни любимци. Металният pad, който придружава магнитната стойка улеснява още повече монтажа.
 
 
С резолюция 2K, не ѝ убягва и най-дребният детайл
Камерата поддържа резолюция 2K (2304 x 1296 pixels) и дава възможност да правиш пауза, увеличаване на картината и откриване на важни детайли в кадрите. Благодарение на широкоъгълната система на обектива (125°), получаваш по-голяма картина за това какво се случва в помещението, тъй като няма "скрити места".
 
 
Нощно виждане
Магнитната стойка ти позволява да позиционираш камерата, както смяташ, че е най-добре, така че да имаш възможно най-добрата картина на пространството. Благодарение на подобрения инфрачервен режим през нощта, картината е изключително ясна дори в условия на слаба светлина. Инфрачервеното осветление 940nm с невидимо червено сияние ти позволява да спиш спокойно.
 
 
Двупосочна комуникация
Благодарение на two-way real time voice call, можеш да разговаряш с членовете на семейството си, сякаш се намират в помещението. Поддържа се и умен гласов контрол (просто използвай Mi Smart Clock, който се продава отделно, за да ти покаже жива картина от помещението).
 
 
Засичане на човешко присъствие с AI
С AI алгоритъма, човешките движения се локализират веднага и без фалшиви аларми и нотификации, тъй като изкуственият интелект разграничава ефективно човешкото присъствие в помещението.
 
 
Сигурност и поверителност
Поддръжката на съхраняване на записи на локално ниво (чрез карта памет micro SD), както и в cloud, предоставя две различни опции за още по-голяма сигурност. Тройното криптиране (при комуникация, предаване на данни и съхраняване) гарантира сигурността на данните и поверителността ти.
 
 
Mi Home app
Чрез Mi Home app можеш да следиш какво се случва в реално време. Получавай нотификация, когато се записва движение (напр. когато човек се намира в помещението), увеличавай картината и други.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >