Моята кошница

Turbo-X Speakers 2.0 Erebus

Максимална мощност 6W за чист стерео звук, лесна инсталация и захранване чрез USB, практични контролни елементи и осветление RGB за по-добра атмосфера!
Каталожен номер: 3709841
49.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Stereo Sound, RGB Light: колонките Erebus Gaming Speakers 2.0 са идеални, за да слушаш музика, гледаш видео или играеш игри със стил!

Осигуряват богат стерео звук от всеки лаптоп или десктоп. С Bluetooth интерфейс на свързване, който позволява лесно възпроизвеждане, спиране и смяна на музикални парчета от свързани устройства - като смартфони, таблети, Smart TVs и др.

С обща мощност 6W (2x 3W), честотен диапазон от 130Hz до 20KHz и практични бутони с едно докосване в предната част на едната колонка, захранват се от порт USB, предоставяйки ниска консумация (5V 2Α), гъвкавост и Plug & Play функция.

С вградено осветление RGB LED (6x Modes) и ретрофутуристичен дизайн, идеален избор, за да създадеш атмосфера!

 Turbo-X Gaming 2.0 Erebus
 
 
Осветление RGB LED
Потопи се в света на любимата си игра с RGB LED осветлението на Erebus Gaming Speakers 2.0. Избирай от 6 различни RGB Modes, за да персонализираш изживяването при слушане и да изживееш по-впечатляващ gameplay или да изключиш напълно осветлението, за да се насладиш на съдържанието си без разсейване.
 
 
Малък размер, голяма производителност
С обща изходна мощност 6W RMS (с честотен диапазон 130Hz - 20KHz и SNR ≥45dB), колонките Erebus Gaming Speakers 2.0 предлагат мощен, но балансиран звук, който изпълва помещението. С лесен достъп до контролерите за звука, за чист звук, когато слушаш музика, гледаш филм или играеш любимата си игра!
 
 
Лесен контрол на звука
Свържи колонките Erebus Gaming Speakers 2.0 към USB порта на компютъра си и се наслади на Plug & Play стерео звук out-of-the-box. Единственото, което ти остава да направиш, е да използваш практичните контролни елементи (бутони) за увеличаване и намаляване на силата на звука, както и да докоснеш специалната повърхност, която се намира в горната част, за да регулираш RGB осветлението в зависимост от случая.
USB Powered
 
Мощен звук!
Колонките Erebus Gaming Speakers 2.0 се свързват и захранват чрез порт USB (5V 2A) към компютър или чрез съвместимо USB зарядно, възпроизвеждайки стерео звук с мощност 6W (2x 3W RMS).
Compact Design
 
Компактен дизайн
Използвайки качествени диафрагми, компактният им корпус (750g) произвежда звук с ниско изкривяване, с мощност до 6W RMS или 10W PMPO.
Bluetooth Connectivity
 
Интерфейс на свързване Bluetooth
Захранването чрез USB премахва излишните кабели, спестявайки пространство, но колонките разполагат и с Bluetooth интерфейс на свързване, за да се наслаждаваш на музика и контрол от smart устройства (смартфони, таблети и др.).

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Обща мощност 6 Watt
    • Интерфейс на свързване Bluetooth/USB
    • Честотен диапазон 130 Hz - 20 KHz
    • Чувствителност >45 dB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >