Моята кошница

Creative Speakers Pebble V2 Black 2.0

Каталожен номер: 3373541
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

 

С един поглед
Perfect for the Minimalist: Подобрени в детайлите, колонките Creative Pebble V2 не впечатляват само с футуристичния си, сферичен дизайн, но и с подсилените говорители 2", които се намират срещу потребителя под ъгъл 45°, създавайки идеален звуков фон при слушане!

Захранват се чрез порт USB Type-C и пренасят звука чрез порт 3,5mm, така може да се използват с настолен компютър и лаптоп, като е включен и адаптор USB-C to USB-A за по-голяма гъвкавост. 

Малкият по размери и симпатичен корпус произвежда дълбок бас, като използва качествени диафрагми с производителност, която достига до 8W RMS (16W Peak).
Creative Pebble V2
 
 
Имат музикални "наклонности"!
За да насочват звука директно към слушателя, драйверите на Creative Pebble 2.0 са разположени под наклон 45° (насочен нагоре),създавайки едно звуково поле, което е подходящо за лично използване. Също така, те са оборудвани с пасивен субуфер за дълбок и удължен бас с цел подобряване на звука на твоя стационарен или преносим компютър.
 
 
Вграден Gain Mode!
Когато свържеш Creative Pebble V2 с порт 10W USB-C или USB-A, вграденият суич Gain активира функцията висока производителност за подсилен звук, повишавайки мощността до 8W RMS (пикова мощност 16W). До 2x по-мощен от предшествениците си, позволява ти да слушаш любимата си музика или да гледаш сериалите с висока сила на звука, без да се намалява качеството му!
Small but Mighty
 
Компактен, мощен звук!
Колонките на Creative могат да работят, използвайки порта 10W USB-C на компютър или дори със съвместимо USB зарядно, възпроизвеждайки стерео звук с мощност до 8W (RMS).
Easy Controls
 
Контрол с една ръка!
Дясната предна колона е оборудвана с контролер, който може да се използва и като бутон за включване/изключване и за контрол на силата на звука.
USB-C Connectivity
 
Спестяване на място!
Захранването чрез USB-C и дискретният, сферичен дизайн на колонките те "освобождава" от ненужните кабели, заемайки минимално място, където и да се намираш!

 

Характеристики
    • Брой колони 2.0
    • Обща мощност 16 Watt
    • Свързване С кабел
    • Честотен диапазон 100 Hz - 17 KHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >