Моята кошница
SPRING SALE

Microsoft Xbox Series X

Каталожен номер: 3548953
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
949.00 лв 1099.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
В сравнение с предходното поколение, Xbox Series X представлява един превъзходен баланс на мощност и скорост, за да осигури невероятни, динамични и живи светове и да сведе до минимум всички проблеми, които могат да влошат gaming изживяването.

С ново поколение 8-ядрен процесор, който използва най-новите разработки от архитектурна гледна точка - AMD Zen 2 и RDNA 2 - предоставя четири пъти по-голяма процесорна мощ от конзолата Xbox One и използва авангардни технологии за по-високи кадрови честоти, по-големи и по-усъвършенствани светове в игрите, за да осигури върховно изживяване, което ще изпиташ за първи път.

Ускореният от хардуера DirectX Raytracing ти дава възможност да играеш реалистични игри с невероятни графики, а благодарение на бързия SSD и на иновациите като «Quick Resume» и «Dynamic Latency Input» (DLI), ще се наслаждаваш на бързо стартиране и зареждане, по-голяма точност на управлението и още по-бърза реакция.

С поддръжка на 120 fps ще се насладиш на по-голям реализъм и по-бързо действие. Разбира се, новата конзола предоставя съвместимост с по-старите игри Xbox (напр. Xbox 360, Xbox One), а технологията Smart Delivery ти дава възможност да си купиш една игра веднъж - напр. за по-старата си конзола Xbox One - и да я играеш с подобрени графики на новата си конзола Xbox Series X (технологията е налична за всички заглавия Xbox Game Studios и не се поддържа задължително от други developers).

На твое разположение е най-добрата абонаментна услуга Xbox Game Pass, която включва освен наличните вече за четири поколения конзоли, една безкрайна библиотека от игри с високо качество!
Xbox Series X
Xbox Series X AMD Zen 2 CPU
Процесор
Custom 8-ядрен AMD Zen 2
Custom 8-ядрен процесор, с поддръжка SMP (Simultaneous Multi-Processing) за 16 threads. Идва с архитектура AMD Zen 2 с работна честота 3,8GHz (3,66GHz с активиран SMT).
Xbox Series X AMD RDNA 2 GPU
Графичен процесор
Custom AMD RDNA 2
Графичният процесор се базира на архитектурата RDNA 2 на AMD и работи на 1825MHz, като включва 52 CUs (Compute Units). Производителността е 12 TFLOPs и се поддържа 4K gaming с до 120 fps.
Xbox Series X 16GB GDDR6
Памет
16GB GDDR6
10GB (memory bandwidth 560GB/s) от 16GB общо памет GDDR6 се използват за игри, а останалите 6GB (memory bandwidth 336GB/s) се използват за по-малко взискателни задачи (напр. за операционната система).
Xbox Series X 1TB SSD
Съхранение
Custom SSD 1TB
Custom SSD предоставя вместимост 1TB, като има възможност и за разширяване на мястото за съхранение с карта 1TB.
Xbox Series X Blu-Ray drive
Optical Drive
4K Blu-Ray Drive
Конзолата включва 4K Blu-Ray disc drive за възпроизвеждане на филми и съдържание с висока резолюция 4K UHD и възпроизвеждане на игри от дискове.
 
 
Иновация «Xbox»
Архитектурата «Xbox Velocity» отключва нови възможности за скорост и производителност чрез иновативната комбинация от хардуер (включващ специален SSD с капацитет 1TB, custom процесор с усъвършенстван модул за графична обработка и др.) и задълбочена софтуерна интеграция за създаването на по-богати и по-динамични светове, които не си срещал никога в миналото.
 
 
Най-мощната конзола… ever!
Xbox Series X е най-мощната конзола, създавана до момента! Разполага с неограничената мощност на един специално създаден процесор, който използва последните архитектури Zen 2 и RDNA 2 на AMD. Custom процесорът е създаден, за да предоставя висока производителност, както и съвместимост с четири поколения игри. Процесорът на Xbox Series X осигурява четири пъти по-голяма процесорна мощ от този на конзолата Xbox One!
 
 
Неповторими графики
Графичният процесор (GPU) с 12 TFLOPs предоставя двойно по-висока производителност от Xbox One X и осем пъти по-висока от тази на първата конзола Xbox One! Сега можеш да играеш игри с резолюция 4K и с до 120 fps за изключителна гладкост и неповторим реализъм! Поддържа се DirectX-based Ray Tracing в реално време и Variable Rate Shading (VRS) за реалистично осветление, прецизни отражения, реалистична акустика в реално време и по-стабилна скорост на кадрите.
 
 
Усъвършенстван SSD
Усъвършенстваният SSD подобрява почти всеки аспект на игровия процес – напр. по-големи, по-динамични светове, които "се зареждат" веднага, изключително кратко време за стартиране и зареждане на игри, бързо продължаване на игра, от момента, в който си я прекъснал и т.н. – предоставяйки вместимост 1TB. Картата за разширение предоставя допълнително пространство за съхранение на игри с максимална скорост, възпроизвеждайки по същество производителността на вградения SSD на конзолата. Въвеждането на картата 1TB става директно в задната част на конзолата чрез специалния слот за разширение.
 
 
Пълен редизайн
Xbox Series X е напълно преработена, въвеждайки иновации в хардуера и софтуера, които обещават невероятни възможности за бъдещето на игрите.
 
 
Иновативно охлаждане!
За първи път в конзола, една иновативна дънна платка запазва вътрешната температура на конзолата Xbox Series X на контролирани нива, позволявайки равномерното й разпределение, така че да може да работи винаги максимално ефективно. Три канала на въздушен поток също разпределят равномерно температурите на компонентите във вътрешността, така че конзолата да се запази охладена и безшумна.
 
 
Парна камера и охладител
Жизненоважният охладител е вграден директно в "корпуса" на конзолата. Този уникален елемент от архитектурата за паралелно охлаждане допринася за характерния дизайн на конзолата и играе водеща роля за поддържане на нормални температури. Парната камера спомага за равномерното разпределение на температурите и за по-ефективното охлаждане на процесора и на паметта. 
 
 
Играй любимите си Xbox игри с по-добро качество!
Благодарение на революционната архитектура «Xbox Velocity», хиляди игри за конзолата Xbox One, включително и игрите за Xbox 360 и първоначалните Xbox игри, са вече налични с подобрени графики на конзолата Xbox Series X, включително подобрено време за стартиране и зареждане, стабилна кадрова честота и по-добро качество.
 
 
Play more, wait less!
Microsoft намалява значително забавянето между играча и конзолата, стартирайки от безжичния контролер Xbox, който, когато е свързан към конзолата, използва протокола за безжична комуникация на компанията с висока честотна лента. С Dynamic Latency Input (DLI) входящите данни (input) се синхронизират веднага с това, което се показва на екрана и следователно контролните елементи имат още по-голяма точност и по-бърза реакция.
 
 
Нов безжичен контролер!
Наслади се на модерния дизайн на безжичния контролер Xbox, с изваяни повърхности и изискана геометрия за по-голям комфорт по време на игра. Остани фокусиран върху целта си с релефния grip, ергономичните бутони и лостове, записвай и споделяй съдържание докато играеш, осъществи сдвояване и промени директно играта между поддържаните конзоли, PC и мобилни устройства и др.

Характеристики
    • Конзола Xbox Series X
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >