Моята кошница

Sharkoon Pure Steel RGB Black Midi Tower

Изработена изцяло от стомана, съвместима дори и с дъна E-ATX, с гъвкав дизайн и поддръжка на 8 диска, кутията на Sharkoon е готова да приеме предпочитания от теб high-end хардуер!
Каталожен номер: 3318443
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Made For Modding: С минималистична визия и конструкция от стомана, кутията PURE STEEL Midi Tower на Sharkoon интегрира всички характеристики на дизайна, от които се нуждае една gaming система!

 

С подвижни прахови филтри, слотове за до 8 диска за съхранение (5x 2,5” и 3x 3,5”) и места за 4 вентилатора по 120mm (два, от които са предварително инсталирани), може да приюти графични карти с максимална дължина 42 см, охладители за процесор с височина до 16 см, дъна Mini-ITX, Micro ATX, ATX, както и най-големите E-ATX.

 

С два порта USB 3.0 и изходи за слушалки/микрофон в горната част, се стреми да бъде "творческото платно" на всеки изтънчен PC builder!

Sharkoon Pure Steel RGB Black
 
 
Създадена за modding!
Опростена, чиста, едно развиващо се произведение на изкуството: освободено от всичко, което е излишно (няма дори лого на производителя), с минималистичен дизайн, PURE STEEL е създадена специално за съзнателните потребители и за амбициозните modders. Материалите, от които е изработена и строгите дизайнерски линии показват, че Sharkoon не се шегува!
 
 
Устойчивост и висока технология!
Стоманата среща строгите тъмни тонове на здравото закалено стъкло (Tempered Glass), ергономията среща креативността, а технологията минимализма. Тази дизайнерската философия в комбинация с висококачествената конструкция и future-proof характеристиките на Sharkoon PURE STEEL я правят различна!
 
 
Готова за всичко!
Освен стандартните типове дъна, Sharkoon PURE STEEL поддържа и E-ATX, разполага с места за система за водно охлаждане до 360mm или за до 6 вентилатора. Максималната дължина на GPU достига 42 см, а позицията за захранване може да побере модели с дължина до 29,5 см. Също така, могат да се инсталират до три диска 3,5" и до пет диска 2,5".
 
 
Подсилена конструкция за големи GPUs!
Графичните карти от висок клас нямат само конкретен размер, но и значително по-голямо тегло. За да се избегнат инциденти от "разхлабването" на тези по-тежки модели, Sharkoon PURE STEEL разполага със специално отделение за GPU на системата, регулируемо според размера на графичната карта и с каучукова повърхност, за да не се надрасква!

Характеристики
    • Тип кутия Midi Tower
    • Тип дънна платка ATX
    • Материал Стомана
    • Вътрешни места 3.5" 3x3,5"
    • Вътрешни места 2,5" 5
    • USB 3.0 2xUSB 3.0
    • Вентилатор 3x120 mm
    • Дължина 47.4 cm
    • Ширина 21 cm
    • Височина 47.5 cm
    • Други характеристики Dust filter. Tool Free Installation. Възможност за поставяне на водно охлаждане
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >