Моята кошница
SPRING SALE

Sharkoon TG6M RGB Midi Tower

Каталожен номер: 4108914
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
199.00 лв 249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

С размери 45,2 x 21,5 x 46,5 cm и tool-free дизайн, PC кутията TG6M RGB ATX на Sharkoon предлага отличен въздушен поток и подчертава системните компоненти по най-добрия възможен начин!

Сменяйки стъклото на предния панел с пропусклива мрежа (mesh), която позволява на кутията да "диша" дори в най-неблагоприятните условия, страничен панел от термично закалено стъкло, 3 предварително инсталирани 120mm ARGB LED вентилатора отпред и 1 предварително инсталиран ARGB LED вентилатор 120mm отзад, Sharkoon и TG6M дават ново измерение на PC Gaming.

Интелигентното вътрешна конфигурация държи "неестетичните" елементи внимателно скрити и надгражда цялостната естетика на твоя компютър. В същото време е напълно съвместима с дънни платки, които включват headers за addressable LEDs чрез свързване 5V-D-coded-G или 5V-D-G (напр. MSI Mystic Light Sync, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready и ASRock Polychrome Sync ).

Sharkoon TG6M RGB Midi Tower
iCUE 5000T Midi Tower
Тит кутия
Midi Tower
Кутиите Midi представляват идеален избор за Gaming PC с отлични възможности, което не заема много място на бюрото ти, но побира основните компоненти на твоя компютър и нещо повече!
Mobo Form Factor
Тип дъно
Mini-ITX, Micro-ATX, ATX
Кутията приема дъна тип ATX, Micro-ATX и Mini-ITX, за да създадеш необходимите основи за надеждна и стабилна компютърна система в зависимост от компонентите, които планираш да инсталираш.
 
 
Ефективно охлаждане
Sharkoon TG6M RGB разполага с впечатляващо и в същото време гъвкаво осветление, подчертаващо вътрешния "свят" на твоята система. Предният капак има метална пропусклива мрежа (mesh), която позволява по-добър въздушен поток, докато подсиленият стъклен страничен панел привлича погледите. С три предварително инсталирани ARGB LED вентилатора 120mm отпред и един предварително инсталиран 120mm ARGB LED вентилатор в задната част можеш да конфигурираш външния вид на компютъра по-лесно от всякога, в зависимост от настроението ти!
 
 
Амбиентно осветление RGB
Осветлението на TG6M RGB може да се адаптира в зависимост от нуждите ти, ако дънната ти платка разполага с header 5V-D-coded-G. За дъна без такъв интерфейс на свързване, кутията разполага с 20 предварително инсталирани светлинни ефекта, които се превключват с натискането на бутона Reset.
 
 
Adaptive Coolness
Тъй като има достатъчно място за хардуер в TG6M RGB, вече е оборудвана с ефективна система за охлаждане. Ако желаеш, TG6M RGB предлага разнообразие от опции за допълнително увеличаване на ефективността на охлаждане и пълноценно използване на неговия потенциал. За единичен охладител, без вентилатори, предната част на кутията предлага значително пространство - с монтажна височина до 5,2 cm. Това е така, защото трите предварително инсталирани предни вентилатора са прикрепени към предната част на шасито и работят директно между предния панел и fan tray. Последният може да се отстрани заедно с вентилаторите, улеснявайки монтажа на охлаждане с дължина до 360 mm.
 
 
Обширно вътрешно пространство
Най-модерните компоненти не само се нуждаят от адекватен капацитет за охлаждане, но и изискват достатъчно място за инсталиране. Следователно видеокарти с дължина до 40 cm могат лесно да се инсталират в TG6M RGB, както и охладители за CPU с максимална височина 16,7 cm или захранвания с дължина до 20,5 cm. За да предложи достатъчен капацитет за съхранение на данни, TG6M RGB може също така да побере три твърди диска 3,5" или до четири 2,5" SSDs.
 
 
Подредена вътрешна част
За да се гарантира, че TG6M RGB изглежда винаги подредена, кутията на Sharkoon предоставя множество кабелни улеи за правилното окабеляване на всички компоненти. Има също захранващ модул, зад който могат да се скрият досадните кабели. Освен това всички входове са защитени от подвижни прахови филтри. Големите отделения и слотове гарантират, че повечето вентилатори и устройства за съхранение могат да бъдат позиционирани гъвкаво, което прави творческото инсталиране на компоненти възможно най-лесно!

Характеристики
    • Тип кутия Midi Tower
    • Тип дънна платка M-ATX / Mini-ITX / ATX
    • Материал Алуминий / Tempered Glass
    • Вътрешни места 3.5" 3x3,5"
    • Вътрешни места 2,5" 4
    • USB 2.0 2xUSB 2.0
    • USB 3.0 2xUSB 3.0
    • Вентилатор 1x120 mm отзад/3x120 mm отпред
    • Размери 45.2 x 21.5 x 46.5 cm
    • Други характеристики 7xPCI Expansion Slots. Cable Management. Прахов филтър. Възможност за монтаж на водно охлаждане
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >