Моята кошница

Лепенка Blu Tack

Каталожен номер: 3074382
3.68 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Bostik Blu Tack е еластична лента с възможност за последващи залепване. Тя е чиста и икономична за залепване, подходяща за лепене на плакати, карти, детски рисунки, декорации за парти, съобщения и др. Подходяща е и за залепване на телефони и калкулатори на бюрото, декорация на рафтове, снимки в албум, винтчета и други. Залепва джобове, ключове, винтове, цветя и свещи на едно място. Почиства пуха от кърпата и мръсотията от пишещите машини. Може да се използва за създаване на триизмерни художествени "модели". Също така е подходяща за употреба върху непорести повърхности като винилови тапети, боядисани повърхности, стъкло и метал.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА И ПРИЛОЖЕНИЯТА МУ

1. Просто отрежете необходимото количество Bostik Blu Tack, дръпнете и опънете, докато не стане еластично, след което превъртете, за да получите формата на топка.

Поставете я между повърхностите, които трябва да се закрепят, и натиснете здраво.

2. За да извадите Bostik Blu Tack, внимателно го издърпайте от повърхността. След това може да се използва отново и отново. Всяко останало парче може да бъде премахнато чрез превъртане или чрез натискане на част от Bostik Blu Tack към повърхността с останалата част.

3. Свойствата на Bostik Blu Tack се увеличават с течение на времето, така че бъдете внимателни при изваждането й след период от месеци. На някои повърхности Bostik Blu Tack може да остави мазна следа, но е възможно да се отстрани с лек разтворител (запалим) или дъвка (незапалим).

4. Ефектът от тези течности върху повърхността трябва първо да се тества в малка, незабележима област.

 

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

Не използвайте Bostik Blu Tack върху абсорбиращи повърхности, ситопечат или ръчно изработени тапети или порести тухли.

 

 

Turbo-X

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >