Моята кошница

Turbo-X Body Fat Smart Scale

Smart кантарче за максимално тегло 180kg, с LED дисплей, възможност за свързване със смартфон чрез Fitdays App, измерване на 14 телесни показателя и поддръжка на успоредно използване от 24 потребителя!
Каталожен номер: 3473740
39.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Smart кантарчето Turbo-X Body Fat Smart Scale не просто измерва теглото ти, а ти предоставя важна информация, за да знаеш всичко за тялото си!

Благодарение на безжичното свързване Bluetooth и лесния за използване Fitdays App, ще се превърне в твой личен "треньор", предоставяйки важни за здравето ти детайли чрез 14 телесни показателя (измерва тегло от 6 до 180 килограма).

С минималистичен дизайн,конструкция от ITO стъкло и LED дисплей, който се активира само при теглене, този модел се отличава с висока естетика и ти дава възможност да се информираш за физическото си състояние, по всяко време.
Turbo-x Body Fat Smart Scale
180kg Max. Weight
Максимално тегло
180kg
Този кантар не те ограничава, тъй като издържа до 180 килограма (тегло от 6 до 180 kg), без да оставя място за неточности.
LED Screen
Дисплей
Цифров
Цифров дисплей с икономично LED осветление, така че да виждаш лесно резултата!
24 User Capability
Допълнителни функции
До 24 потребители
Поддържа до 24 потребители, може да го използва цялото семейство, без риск да се загубят резултатите от изчисленията.
 
 
Подробна информация
Turbo-X Body Fat Smart Scale е наистина умен, тъй като може да поддържа до 24 потребителя, така че можеш да го споделяш с останалите. Благодарение на възможността за измерване на 14 телесни показателя, ти предоставя информация за процента телесни мазнини, теглото на тялото без мазнини, костната маса, мускулната маса, подкожната мазнина, висцеларната мазнина, водата в тялото, BMI (Body Mass Index) и BMR (Basal Metabolic Rate).
 
 
Минималистичен дизайн!
Заоблените ъгли, здравото стъкло, което в същото време показва ясно индикациите на панела, както и специалната противоплъзгаща повърхност, за да се избегнат инциденти, го правят идеален за всяка възраст.
 
 
Една продължителна връзка
Изтегли Fitdays App и свържи кантарчето със смартфона си, за да виждаш всички данни. Превърни го в силен съюзник и наблюдавай промените в телесното ти тегло с течение на времето, осъществявайки успешно опити за подобряване на физическото си състояние!

Характеристики
    • Тип Smart кантар
    • Максимално тегло 180 kg
    • Дисплей LED
    • Материал ITO стъкло
    • Размери 30 x 30 cm
    • Други характеристики Fitdays App. Измерване на 14 телесни показателя
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >