Моята кошница

HyperX Microphone SoloCast White

Всички любими функции като tap-to-mute и LED индикация в един USB кардиоиден микрофон, който осигурява високо качество на записите ти!
Каталожен номер: 4041356
149.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

За video editors, streamers и gamers, които търсят USB микрофон с изключително качество на звук, HyperX SoloCast е идеалният избор!

С Plug & Play свързване чрез USB-C, което го прави лесен за използване, позволява осъществяването на записи 24-bit с висока честота на дискретизация 96kHz.

Предлагайки някои от любимите удобства на HyperX (като сензор Tap-to-Mute и LED индикация за заглушаване), идва с гъвкава, регулируема стойка и е съвместим с повечето рамена, така че да може да стои или да виси над бюрото ти.

Сертифициран от TeamSpeak™ и Discord, HyperX SoloCast е съвместим с OBS, XSplit, Streamlabs OBS и множество други прорграми. Изключително лесен за използване микрофон.

HyperX SoloCast USB Microphone (White)
 
 
Plug & Play звукозапис чрез USB-C
Наслади се на качествени записи с този удобен USB кондензаторен микрофон. Кардиоидният полярен модел е по-чувствителен към източници на звук пред микрофона и намалява околния шум.
 
 
Запис Hi-Res 24-bit/96kHz
С USB микрофона HyperX SoloCast можеш да осъществяваш точни записи с нисък шум с 24-битова дълбочина (колкото по-висока е битовата дълбочина, толкова повече данни се събират в sample), но също така и висока честота на семплиране 96 kHz (по-бързите честоти произвеждат по-точни записи).
 
 
Сензор Tap-to-Mute с LED индикация
Използвай практичната функция за заглушаване Tap-to-Mute, за да избегнеш нежеланите "инциденти", с помощта на LED индикацията за състоянието на микрофона: ако светлинната индикация е включена, микрофонът е активиран, ако светлинната индикация е изключена, микрофонът е деактивиран.
 
 
Гъвкава, регулируема стойка
Лесната за поставяне и регулируема стойка на HyperX SoloCast се върти, за да поддържа различни настройки. Можеш дори да го поставиш под монитор, ако системната ти конфигурация е ограничена в пространството.
 
 
Поддържащо рамо и стойка за микрофон
Адапторът на HyperX SoloCast (продава се отделно) пасва на стойки с гнезда 3/8" и 5/8", така че е съвместим с повечето стойки или монтажни скоби на пазара!
 
 
Персонализиране чрез софтуера HyperX NGENUITY
Регулирай силата на звука и надгради фърмуера, за да се възползваш от възможността за 24-bit/96kHz запис. Очакват се още страхотни функции чрез бъдещ ъпгрейд.
 
 
Съвместимост с много устройства и приложения
Наслади се на перфектен звук, като можеш да свържеш микрофона към PC, PS4™, PS5™ или Mac. HyperX SoloCast е сертифициран от Discord и TeamSpeak™, като също така работи с големи streaming платформи (напр. XSplit, Streamlabs OBS, OBS Studio).

Характеристики
    • Микрофон Кардиоиден
    • Материал Метал
    • Бутон on/off Да
    • USB 2.0 1xUSB 2.0
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >