Моята кошница
0% лихва

dji Mic (1 TX + 1 RX)

Компактен и преносим, с автономия на батерията до 5,5 часа и до 14 часа запис (8GB памет), както и безжично предаване на разстояние до 250 метра (FCC)!
Каталожен номер: 4158911
319.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Elevated Audio On the Go: DJI Mic (1 TX + 1 RX) е компактна, лека и мощна безжична микрофонна система, която осигурява отлично качество на звука на разстояния до 250* метра.

Предавателят осигурява ясен запис на вокали на професионално ниво, на звуци от околната среда или музикални инструменти. С вградено място за съхранение за 14 часа запис (с честота на дискретизация от 48000 Hz и 24-bit mono WAV аудио формат), може да се използва за запис на основно или резервно аудио по време на запис.

Оптимизираната система за безжично предаване осигурява стабилен звуков поток, дори в зони като гари, търговски центрове и офиси. С all-in-one дизайн и OLED сензорен дисплей, до 5,5 часа автономия на батерията и магнитна приставка, той е готов да те следва навсякъде!

* Измерване в съответствие със стандартите на FCC в безпрепятствена среда без смущения (160 метра под CE).

 DJI Mic (1 TX + 1 RX)
 
 
Готов за използване!
DJI Mic е готов за използване out-of-the-box. Системата се свързва безжично чрез стабилна честотна лента 2,4 GHz, което ти позволява да се движиш свободно, докато записваш приключенията си. Свържи приемника към mirrorless или DSLR фотоапарат с помощта на адаптера hot shoe (включен е) или го постави върху скобата за смартфон на gimbal и направи безупречни кадри, които идеално съответстват на звука.
 
 
Многопосочен звук
DJI Mic разполага с предавател с многопосочен дизайн, което го прави идеален за интервюта, създаване на съдържание и работа в малки студиа.
 
 
Вградена памет, практичен сензорен дисплей
Сензорният дисплей на приемника ти дава лесен достъп до избора на канал, настройките за вход/изход и до други основни функции. Предавателят осигурява до 14 часа запис чрез вграденото пространство за съхранение (8GB) за по-добра синхронизация, елиминирайки явлението "audio frame drop", загубата на звук и други проблеми.
 
 
Стабилно предаване
Без кабели, без проблеми. Наслади се на неограничена креативност, подсилена от стабилно безжично предаване. До 250 метра според FCC (160 метра според ЕС) обхват на аудио предаване, поддържан в открити, безпрепятствени среди без смущения, отговаряйки на нуждите на нормални сценарии, напр. live streaming, записи в студио и на открито.
 
 
Удобен дизайн с магнитно закрепване
Свържи предавателя с типична гъвкавост към всичко, което носиш чрез вградения back clip или с помощта на предоставените магнити. С тегло около 30 грама, използването на предавателя е удобно и безпроблемно.
 
 
Голяма съвместимост
Различните устройства означават различни входни адаптери — и DJI Mic покрива всички тях. Приемникът разполага с USB-C, Lightning и 3,5mm TRS, така че е съвместим с mainstream смартфони, камери и лаптопи.

Характеристики
    • Тегло 30 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >