Моята кошница
0% лихва

Nikon Mirrorless Z50 16-50mm& 50-250mm

Превъзходното качество на изображение на Nikon Z50 ще отрази напълно начина, по който виждаш света, с широк байонет Z на Nikon, голям сензор CMOS 20,9 MP с формат DX (APS-C), процесор EXPEED 6, накланящ се сензорен и видео 4K!
Каталожен номер: 3348482
2399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

The power of Z, only smaller: улови красотата, която виждаш, с mirrorless фотоапарата, който се чувства като у дома си в ръцете ти!

Оборудван с голям сензор 20,9 MP с формат DX, Z 50 разполага с оптичните предимства на mirrorless системата на Nikon в един здрав и компактен DX корпус. Характеристиките, наследени от известните фотоапарати Nikon Z 7 & Z 6 включват широкия байонет Z на Nikon и усъвършенстваната комбинирана система AF. Предоставяйки изключително качество на изображение, прави снимки и видео 4K с перфектен фокус, богати на детайли, дълбочина и цвят!

Разполага с електронен визьор и накланящ се сензорен дисплей. AF с детекция на очи заключва фокуса върху очите за перфектни портрети на хора. Той е напълно съвместим с адаптера за байонет FTZ на Nikon, който позволява обективи NIKKOR с байонет F за DSLR да се използват заедно с фотоапарата.

Nikon Mirrorles Z50 Kit
Nikon Ζ Mount
Сменяеми обективи
Nikon Ζ Mount
Възползвай се от възможността за смяна на обективи, адаптирайки го в зависимост от фотографските си нужди, като избереш обектив от серията Z Mount на Nikon.
APS-C DX 20,9
Резолюция
20,9 MP
Изображения с висока резолюция, които се състоят от 20,9 милиона пиксела и имат размери до 5568 x 3712 pixels (зона на изображение във формат DX) за печат в големи размери, без да се разваля качеството.
4K 2160p Video
Резолюция на видео
4K
Снимай видео Ultra High Definition (3840 x 2160, 30p) и се наслади на невероятна детайлност на големия екран на телевизора си.
11fps burst speed
Скорост на снимане
11fps
Непрекъснатото заснемане на 11 кадъра в секунда (fps) с автоматичен фокус и автоматична експозиция ти дават възможност да заснемеш впечатляващи сцени.
ISO 100-51200
ISO
100-51200
Благодарение на впечатляващия диапазон на светлочувствителност (ISO) 100-51200, ще правиш чисти снимки, без размазване и шум, дори в условия на оскъдно осветление.
 
 
Тук започва магията!
Превъзходното качество на изображение на Nikon Z50 ще отрази напълно начина, по който виждаш света. Широкият байонет Z на Nikon позволява на големия 20,9-мегапикселов сензор с формат DX на фотоапарата да улавя повече светлина в целия кадър. А повече светлина означава повече детайлност. През деня или през нощта, цветовете във твоите снимки и филми са по-ярки. Дълбочината е по-голяма, а остротата е впечатляваща. Създавай перфектно фокусирани снимки и 4K филми. Системата Hybrid-AF (автоматично фокусиране) е бърза, прецизна и приятно плавна. AF точките на сензора покриват 90% от кадъра, хоризонтално и вертикално, за превъзходна острота от край до край. Обектите се фокусират, независимо дали стоят неподвижно в центъра, встрани или се движат.
 
 
Като у дома в ръцете ти!
Щом обхванеш здраво с пръсти удобната ръкохватка на този фотоапарат и започнеш да снимаш, няма да поискаш да го оставиш. Практично разположените бутони и бутоните на сензорния дисплей правят работата лека, а ясната и проста система на менюто в стил DSLR е лесна за овладяване. Независимо дали за първи път работиш с Nikon, или си просто начинаещ с безогледалната система на Nikon, бързо ще се научиш да работиш с нея.
 
 
Твоят ъгъл!
Големият LCD дисплей с висока разделителна способност (8cm/1040k-dot) разполага със сензорни бутони като на смартфон и можеш да го накланяш нагоре или надолу. Независимо дали снимаш видео, или автопортрети, твоите ъгли никога не са изглеждали толкова добре. Фотоапаратът предлага 20 творчески ефекта за снимки и видеа, които можеш да персонализираш. Просто регулирай интензивността, когато визуализираш ефекта, за да се насладиш на своите уникални резултати.

Характеристики
    • Тип Kit
    • Обектив 16-50mm VR + 50-250mm
    • Megapixels 20.9 megapixels
    • Сензор CMOS
    • Размер на сензора 23.5 x 15.7 mm
    • Скорост на снимане 11 fps
    • ISO 100 – 51200
    • Дисплей Подвижен
    • Диагонал на дисплея 3.2 inches (8.13 cm)
    • Резолюция на видео
    • Поддържани картинни формати JPEG / Raw
    • Памет карта SD / SDHC / SDXC
    • Wi-Fi Да
    • Тегло 450 g
    • Размери 12.65 х 9.3 х 6 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >