Моята кошница

Nikon Mirrorless Z50 16-50mm

Превъзходното качество на изображение на Nikon Z50 ще отрази напълно начина, по който виждаш света, с широк байонет Z на Nikon, голям сензор CMOS 20,9 MP с формат DX (APS-C), процесор EXPEED 6, накланящ се сензорен дисплей и видео 4K!
Каталожен номер: 3348474
1899.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

The power of Z, only smaller: улови красотата, която виждаш, с mirrorless фотоапарата, който се чувства като у дома си в ръцете ти!

Оборудван с голям сензор 20,9 MP с формат DX, Z 50 разполага с оптичните предимства на mirrorless системата на Nikon в един здрав и компактен DX корпус. Характеристиките, наследени от известните фотоапарати Nikon Z 7 & Z 6 включват широкия байонет Z на Nikon и усъвършенстваната комбинирана система AF. Предоставяйки изключително качество на изображение, прави снимки и видео 4K с перфектен фокус, богати на детайли, дълбочина и цвят!

Разполага с електронен визьор и накланящ се сензорен дисплей. AF с детекция на очи заключва фокуса върху очите за перфектни портрети на хора. AF с детекция на животни прави същото за кучета и котки. Фокусът остава ясен, дори ако твоят обект се движи.

Nikon Mirrorles Z50
Nikon Ζ Mount
Сменяеми обективи
Nikon Ζ Mount
Възползвай се от възможността за смяна на обективи, адаптирайки го в зависимост от фотографските си нужди, като избереш обектив от серията Z Mount на Nikon.
APS-C DX 20,9
Резолюция
20,9 MP
Изображения с висока резолюция, които се състоят от 20,9 милиона пиксела и имат размери до 5568 x 3712 pixels (зона на изображение във формат DX) за печат в големи размери, без да се разваля качеството.
4K 2160p Video
Резолюция на видео
4K
Снимай видео Ultra High Definition (3840 x 2160, 30p) и се наслади на невероятна детайлност на големия екран на телевизора си.
11fps burst speed
Скорост на снимане
11fps
Непрекъснатото заснемане на 11 кадъра в секунда (fps) с автоматичен фокус и автоматична експозиция ти дават възможност да заснемеш впечатляващи сцени.
ISO 100-51200
ISO
100-51200
Благодарение на впечатляващия диапазон на светлочувствителност (ISO) 100-51200, ще правиш чисти снимки, без размазване и шум, дори в условия на оскъдно осветление.
 
 
Тук започва магията!
Превъзходното качество на изображение на Nikon Z50 ще отрази напълно начина, по който виждаш света. Широкият байонет Z на Nikon позволява на големия 20,9-мегапикселов сензор с формат DX на фотоапарата да улавя повече светлина в целия кадър. А повече светлина означава повече детайлност. През деня или през нощта, цветовете във твоите снимки и филми са по-ярки. Дълбочината е по-голяма, а остротата е впечатляваща. Създавай перфектно фокусирани снимки и 4K филми. Системата Hybrid-AF (автоматично фокусиране) е бърза, прецизна и приятно плавна. AF точките на сензора покриват 90% от кадъра, хоризонтално и вертикално, за превъзходна острота от край до край. Обектите се фокусират, независимо дали стоят неподвижно в центъра, встрани или се движат.
 
 
Като у дома в ръцете ти!
Щом обхванеш здраво с пръсти удобната ръкохватка на този фотоапарат и започнеш да снимаш, няма да поискаш да го оставиш. Практично разположените бутони и бутоните на сензорния дисплей правят работата лека, а ясната и проста система на менюто в стил DSLR е лесна за овладяване. Независимо дали за първи път работиш с Nikon, или си просто начинаещ с безогледалната система на Nikon, бързо ще се научиш да работиш с нея.
 
 
Твоят ъгъл!
Големият LCD дисплей с висока разделителна способност (8cm/1040k-dot) разполага със сензорни бутони като на смартфон и можеш да го накланяш нагоре или надолу. Независимо дали снимаш видео, или автопортрети, твоите ъгли никога не са изглеждали толкова добре. Фотоапаратът предлага 20 творчески ефекта за снимки и видеа, които можеш да персонализираш. Просто регулирай интензивността, когато визуализираш ефекта, за да се насладиш на своите уникални резултати.

Характеристики
    • Тип Kit
    • Обектив 16-50 mm
    • Megapixels 20.9 megapixels
    • Сензор CMOS
    • Размер на сензора 23.5 x 15.7 mm
    • Скорост на снимане 11 fps
    • ISO 100 – 51200
    • Дисплей Подвижен
    • Диагонал на дисплея 3.2 inches (8.13 cm)
    • Резолюция на видео
    • Поддържани картинни формати JPEG / Raw
    • Памет карта SD / SDHC / SDXC
    • Wi-Fi Да
    • Тегло 450 g
    • Размери 12.65 х 9.3 х 6 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >