Моята кошница

Samsung Monitor 28" LU28R550 4K

С резолюция UHD, невероятно тънък дизайн, технология AMD Freesync, режими PBP/PIP и Eye Comfort 2.0 за комфортно гледане!
Каталожен номер: 3505960
549.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.36 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Повече пиксели, повече възможности: с четири пъти по-голям брой пиксели от Full HD, безрамков дизайн на трите страни, поддръжка HDR и IPS панел, мониторът Samsung 28" LU28R550 предоставя невероятна детайлност и изключително ярки изображения!

Поддържа High Dynamic Range (HDR10), режим Picture-by-Picture (PBP) за лесно разделение, както и Picture-in-Picture (PIP), за да адаптираш размерите на втората картина, така че да покриеш до 25% от диспеля и да я поставиш, където искаш!

С технологията AMD FreeSync и Low Input Lag Mode Saver Mode имаш по-бърза реакция на клавиатура, мишка, gamepad и монитор, за подобрено gaming изживяване - без насичане и загуба на кадри!
Samsung 28” LU28R550 UHD
IPS Panel
Технология на дисплея
IPS panel
С технология на дисплея IPS, естествената светлина не се отразява, като също така виждаш всичко ясно, с живи и реалистични цветове, където и да седиш.
UHD Resolution
Резолюция на дисплея
UHD
Това е познатата на всички 4K резолюция - 3840 x 2160 (16:9), осигуряваща 4 пъти по-голяма детайлност в сравнение с Full HD.
Viewing Angles
Ъгли на видимост
178°/178°
С широк ъгъл на видимост 178°/178°, няма да се наложи да седиш точно пред монитора, за да виждаш всичко ясно и чисто.
4ms G2G
Време за реакция
4ms (GTG)
С време за реакция 4ms (GTG), имаш минимален input lag с почти нулево забавяне в гейминга и командите, които даваш.
HDMI 2.0 & DisplayPort 1.2
Свързване
HDMI 2.0 (2x) & DisplayPort 1.2 (1x)
Свържи компютъра си чрез HDMI или Display Port с монитора за цифрови картина и звук от мултимедийно съдържание.
 
 
Разкрий всеки детайл!
С четири пъти по-голям брой пиксели от Full HD, 28-инчовият монитор U28R550 предлага изключително жива картина UHD. Можеш да се наслаждаваш на съдържание, което не е само документи и сайтове, да работиш по-комфортно с повече прозорци и инструменти, както и да се наслаждаваш на снимки, видео и игри с изключително качество 4K!
 
 
Виждай от всеки ъгъл!
Седни където ти е удобно и се наслади на невероятно зрително изживяване. Широкият ъгъл 178 градуса по хоризонталата и вертикалата осигурява последователност в качеството на изображенията от всеки зрителен ъгъл. Дори на такъв голям дисплей, нивата на черното, тоновете и нюансите се отличават с абсолютна точност - почти от всеки ъгъл - без деформации!
 
 
Калейдоскопски нюанси!
U28R550 поддържа HDR, предоставяйки по-чисти цветове, по-ярки и по-живи - особено при червените и зелените нюанси - в сравнение с конвенционалните монитори. Осигурява изображения с по-широк диапазон на нива на яркост, подсилвайки градациите в тъмните и светлите зони, така че да се наслаждаваш на съдържание и gaming с всички детайли!
 
 
Ново ниво на комфорт!
Защити очите си и прави повече: U28R550 получава първия в света сертификат (като монитор) Eye Comfort 2.0 от TÜV Rheinland, който потвърждава, че може да осигури на потребителя едно комфортно преживяване, с точно пресъздаване на цветовете, минимално въздействие от околната светлина, намалена вредна синя светлина и трептене, като постига 99,5% sRGB без промяна в резолюцията!
 
 
AMD FreeSync
Технологията AMD FreeSync синхронизира честотата на опресняване на монитора със скоростта на кадрите, намалявайки накъсването. Наслаждавай се на филми и игри, без насичане. Дори възпроизвеждането на бързите екшън сцени вече става изключително гладко!
 
 
Безрамков дисплей!
Дизайнът на монитора без рамки на трите страни разширява ограниченията на дисплея, позволявайки лесната инсталация на втори монитор. Двете работни повърхности се подравняват безпроблемно, така че да се наслаждаваш на страхотно съдържание с резолюция UHD, без никакви пропуски!
 
 
Режими за multitasking!
Режимът Picture-by-Picture ти позволява да предаваш съдържание от два входни източника, запазвайки високото качество на картината, докато чрез Picture-in-Picture можеш да променяш размера на изображението от втория източник до 25% и да го поставяш, където пожелаеш на екрана, контролирайки дори аудио настройките със завидна лекота!

Характеристики
    • Вид Monitor
    • Диагонал 28 inches (71.1 cm)
    • Технология на дисплея LED с IPS матрица
    • Резолюция 3840 x 2160
    • Време за реакция 4 ms
    • Ъгъл на видимост 178°/178°
    • Яркост 250 cd/m²
    • Формат 16:9
    • Честота на опресняване 60 Hz
    • Интерфейс на свързване 2xHDMI, 1xDisplay Port
    • Размери с поставката 64 x 48 x 25.1 cm
    • Тегло 5 kg
    • VESA 75 x 75
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >