Моята кошница
0% лихва

Samsung Monitor 34" Odyssey G5 Gaming LC34G55TWWR

Извит дисплей 1000R, резолюция WQHD, честота на опресняване 165Hz и 1ms Response Time, технология AMD FreeSync™ Premium и възможност за възпроизвеждане на съдържание HDR10 за неповторимо gaming изживяване!
Каталожен номер: 3578658
699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 233.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Go Beyond: Създадена за невероятен gaming на следващо ниво, новата серия монитори Odyssey G5 се отличава с извит дисплей 1000R, изключително високо качество на картината и разбира се, с дизайнерския почерк на Samsung.

Odyssey G5 34" Gaming Monitor предлага резолюция WQHD (3440 x 1440, 21:9) и поддържа High Dynamic Range (HDR) за изображения с по-широк диапазон на яркостта.

Честотата на опресняване достига 165Hz, за да бъдеш винаги една крачка пред опонентите си, а технологията AMD FreeSync™ Premium минимизира насичането, осигурявайки безпроблемен gaming. С футуристичен "Borderless" дизайн, конструкция с високо качество и Game Style UI, подхожда на всяко помещение и впечатлява - както с визията си, така и с постиженията си.
Samsung 34” Odyssey G5
Curved VA
Тип панел
Curved VA
С извит VA Panel и контраст 2500:1 (250cd/m2), за да се наслаждаваш на по-дълбоко черно, по-ярко бяло и по-богати цветове.
144Hz Refresh Rate
Честота на опресняване
165Hz
С честота на опресняване 165Hz (чрез DisplayPort), ще играеш както искаш, за да бъдеш винаги една крачка пред опонентите си!
178 degrees
Ъгли на видимост
178°/178°
С широк ъгъл на видимост 178°/178°, няма да се налага да седиш точно пред монитора, за да се наслаждаваш на чиста и ясна картина.
1ms (MPRT)
Време за реакция
1ms (MPRT)
С време за реакция 1ms (MPRT), имаш минимален input lag с почти нулево забавяне в гейминга и командите, които даваш. Дори и най-бързите екшън сцени се възпроизвеждат плавно, без неприятно размазване.
HDMI & DisplayPort
Свързване
HDMI & DisplayPort
Свържи го към компютъра си чрез HDMI 2.0 (1x) или DisplayPort 1.4 (1x) и се наслади на уникална картина по време на gaming и не само!
 
 
Върховна извивка на дисплея!
Потопи се напълно във всяка игра с извития дисплей 1000R, по-добър от всеки, който си виждал в миналото. Дисплеят 1000R изпълва твоето периферно зрение и те поставя на мястото на героя!
 
 
Ослепителна детайлност!
С приблизително 1,7 пъти по-висока плътност на пикселите от Full HD, резолюцията WQHD възпроизвежда сцени от игри и персонажи с невероятна детайлност и ти предоставя панорамен изглед на цялото бойно поле, така че да можеш да локализираш врага си, дори когато те атакува внезапно!
 
 
Бърза реакция и скорост!
Светкавичната реакция от 1ms и честотата на опресняване 165Hz позволяват възможността за незабавно действие в реално време. Най-бързите, плавни и точни движения на мишката ти позволяват да елиминираш опонентите си без колебание!
 
 
AMD FreeSync™ Premium
Динамично регулируемата честота на опресняване на дисплея предлага последователни и наистина гладки сцени. Успоредно с това, сцените с бързи действия са стабилни и без насичане с AMD FreeSync™ Premium.
 
 
High Dynamic Range (HDR)
Серията монитори Odyssey G5 поддържа High Dynamic Range (HDR) за изображения с по-широк диапазон на яркост, засилвайки градациите в тъмните и ярките зони, така че да се наслаждаваш на играта с всички детайли, точно както е проектирана от нейните създатели.
Flicker Free
 
Flicker Free
Технологията Flicker Free защитава очите ти от постоянното напрежение, причинено от трептенето на картината при конвенционалните монитори, така че да се наслаждаваш на gaming за по-дълъг период от време, без да се напрягат очите ти.
2500:1 Contrast
 
Контраст 2500:1
Усъвършенстваната технология на VA панела на Samsung предоставя най-доброто съотношение на контраст в категорията 2500:1 за дълбоко черно и ярко бяло, дори в най-тъмните и най-ярките сцени.
Black Equalizer
 
Black Equalizer
Black Equalizer регулира тъмните зони в ирите до желаното от теб ниво на яркост и ти дава възможност да локализираш враговете си, дори и в най-мрачните ъгли на екрана.

Характеристики
    • Вид Monitor
    • Диагонал 34 inches (86.36 cm)
    • Технология на дисплея LED с VA матрица
    • Резолюция 3440 x 1440
    • Яркост 250 cd/m²
    • Време за реакция 1 ms
    • Ъгъл на видимост 178° / 178°
    • Формат 21:9
    • Честота на опресняване 165 Hz
    • Интерфейс на свързване 1xHDMI, 1xDisplay Port
    • Вертикален наклон (Tilt) Да
    • VESA 75 x 75
    • Тегло 5.6 kg
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >