Моята кошница
SPRING SALE

Turbo-X UPS 650 LD Line Interactive

С мощност 650VA (390W), LCD дисплей и LED индикации, които Ви информират за състоянието на UPS.
Каталожен номер: 1568930
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
79.00 лв 99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Гаранция - 2 години Плесио
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

Turbo-X UPS 650 LD Line Interactive

С един поглед

Защити своя компютър и файлове си.

Резките промени в напрежението на мрежата са враг на твоя компютър и може да се окажат пагубни за хардуерните компоненти. С Line Interactive UPS Turbo-X 650LD ти дава възможност да защитиш твоята система от промените в напрежението на мрежата.

Довърши работата си без притеснение от спиране на тока и защити твоите устройства от късо съединение и свръхнапрежение.

Конкретният модел UPS разполага смощност 650VA (390W) и може да се използва за защита на устройства като телефони, факсове и модеми. Включва USB порт и LED индикации, които те информират за неговото състояние.

Гаранцията за батерията е 1 година.

 
Технология
Line Interactive
Мощност
390W
Изходи
2 шуко
 

Технически характеристики

 

Защита от късо съединение

Ефективна защита от свръхнапрежение, спад в напрежението и късо съединение, за да бъдеш винаги спокоен! Дори и когато електричеството спре, компютърът ще остане включен!

Стабилизатор на напрежението

Не се притеснявай при промените в напрежението на ел. мрежа, стабилизаторът на напрежението ще захрани компютъра и останалите устройства.

Индикации LED
 

С 3 LED индикации, за да знаеш винаги състоянието на UPS. Зеленият цвят означава, че работи нормално; оранжевият, че се зарежда, е презареден или напрежението на батерията е ниско и червеният, когато електричеството е спряло.

Порт за телефон

Защити домашния телефон и модем за достъп до Internet, с порт за телефон, който включва UPS Turbo-X. По този начин ще бъдеш сигурен, че и двете няма да спират работата си!

Голяма продължителност на работа

Токът спира. Не се притеснявай, тъй като благодарение на Turbo-X UPS разполагаш с достатъчно време да затвориш нормално всички програми и да го изключиш, точно това, което би направил, ако ел. мрежата функционираше нормално!
 

Функции

24 часа на ден

Работи на комщютъра, гледай филми, играй любимите си игри без притеснение! Turbo-X UPS няма да спре да работи дори за минута, а благодарение на безшумната си работа, той е още по-незабележим.

Готов за действие

За да може да контролира всички тези функции едновременно и за да бъде постоянно в готовност, той е оборудван с един микропроцесор, за да изпълнява всички команди светкавично! Защото не бихме искали да излагаме на риск устойствата си, Turbo-X UPS е тук, за да ги защити от всяка промяна в електрическата мрежа.

 

Технологии Line Interactive & On-Line

 

Line Interactive

Устройствата, които са свързани към UPS-а, се захранват от електрическата мрежа. В случай на спад на напрежение, свръхнапрежение или прекъсване на електрическата мрежа, автономатичният трансформатор в UPS променя източника на енергия, позволявайки на свързаните устройства да се захранват от батериите му.

On-Line

Всичките устройства, които са свързани с UPS, се захранват само от батериите на UPS. UPS преобразува електрическия ток в постоянен, за да зарежда постоянно батерии и в последствие го преобразува отново в променлив ток, за да захрани свързаните устройства.
 
 

Характеристики
    • Категория До 750 VA
    • Тип Line Interactive
    • Мощност (VA) 650 VA
    • Мощност (Watts) 390 W
    • Тип батерия 12V/7Ah
    • Автономия на батерията 5 min full load
    • USB Да
    • Други характеристики Good Operation Led. Back up RJ-11 Tel, Fax, Modem
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >