Моята кошница

Nanoleaf Shapes Black Hexagons Starter Kit 9 Pack

Каталожен номер: 4323955
389.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Феновете го поискаха и Nanoleaf го направиха! Новите черни Shapes Hexagons се предлагат със също толкова черни аксесоари, стойки и всичко останало, от което се нуждаеш.

Монтират се лесно, тъй като се залепват към всяка гладка повърхност с включената в комплекта двустранна самозалепваща лента. Осветлението на стаята ти ще премине на друго ниво със стотици ефекти от Nanoleaf, но и огромната общност от потребители!

Съвместими са с всички устройства Connect+ като белите Nanoleaf Hexagons и специалния controller, който позволява да определяш таймери, да играеш, докосвайки ги или да танцуват в ритъма на музиката. 

Пакетът Nanoleaf Shapes Black Hexagons Starter Kit съдържа:

9x Black Hexagon Shapes Panels
1x Ultra Black Controller
42W Ultra Black Power Supply
Ultra Black Mounting Plates
Mounting Tape
Ultra Black Rigid Linkers

 
Nanoleaf Shapes Black Hexagons Sta. 9pk
 
 
Вълшебни плочки
Nanoleaf Shapes са модулни, осветителни тела с LED технология, които съчетават изключително тънък дизайн с "интелигентни" характеристики, за да преобразят помещението ти, създавайки подходящата атмосфера за всяка ситуация.
 
 
Отвъд екрана
Чрез "Screen Mirror" и разбира се чрез безжичната технология WiFi, дейността на дисплея на мобилния ти телефон се прехвърля върху модулите за още по-невероятно изживяване. Изпробвай "Match Mode" чрез Nanoleaf app и подобри забавлението си с филмите и игрите.
 
 
Опции за персонализация

Създай конфигурацията, която си представяш, комбинирайки плочки дори с различни форми (напр. Triangles, Mini Triangles и Hexagons) и цветове (бели или черни).

 

 
 
Layout Assistant
Ако искаш да изследваш креативността си, да видиш различни форми или да се увериш в крайния резултат преди още да си започнал да свързваш модулите помежду им, можеш да използваш Layout Assistant от приложението Nanoleaf на твоя смартфон. Ще ти помогне да реализираш ефективно плана си и да видиш творението си на стената с помощта на добавената реалност (AR).
 
 
Nanoleaf app
Системата Nanoleaf Shapes е touch reactive, поддържа синхронизация с музиката в реално време, screen mirroring (свети на база съдържанието на дисплея на устройството ти) и много други ефекти и възможности чрез Nanoleaf app (mobile и desktop). Също така ти дава възможност да активираш или създаваш свои собствени Scenes и Playlists. Можеш още да програмираш работата на системата и да я контролираш от разстояние.
Nanoleaf Shapes Connect+
 
С технология Connect+
Благодарение на технологията Connect+, могат да се свързват модули дори и с различни форми за създаването на една уникална, ярка мозайка, която ще очарова гостите ти.
Nanoleaf Shapes Touch Reactive
 
Touch Reactive
Модулите са touch reactive и реагират динамично на докосването ти. Естествено, тази възможност може да активира различни интерактивни игри.
Nanoleaf Shapes Touch Screen Mirror
 
Screen Mirror
Цветовете от съдържанието на дисплея (режим Screen Mirror) на устройството ти (напр. телевизор, мобилен телефон) се прехвърлят върху модулите за невероятно зрително изживяване.
Nanoleaf Shapes Voice Assistant
 
Само с гласа ти!
Контролирай продуктите Nanoleaf само с гласа си и предпочитания от теб дигитален асистент. Съвместими са с платформата Google Home и Google Assistant, с платформата SmartThings, с Apple HomeKit, Amazon Alexa или Razer Chroma, както и с IFTTT или Thread и др.

Характеристики
    • Мощност (Watts) 42 W
    • Категория Smart Bulb
    • Автономия (часове) 25000 h
    • Други характеристики Application: Nanoleaf. Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa / Apple Siri
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >