Моята кошница

Philips Hue Econic Down Wall Lantern Spotlight

Наслади се на бяло и цветно осветление, като се възползваш от неограничените възможности и предимства на интелигентните крушки Philips Hue и серията лампи Econic!
Каталожен номер: 3401952
379.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Вече можеш да разшириш употребата на Hue навън. Стенната лампа Econic може да бъде свързана с твоя Smart Bridge Hue, за да се насладиш на всички функции, като да контролираш осветлението у дома от разстояние, да задаваш графици и да създаваш всякаква атмосфера.


Необходима предпоставка, за да се свържат smart устройствата на Philips HUE към Wi-Fi е наличието на Smart Bridge

Philips Hue Econic
 
 
За всякакво време (IP44)
Специално проектирана за използване във влажна външна среда и е преминала щателни изпитвания, гарантиращи нейната работа. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Това тяло е конструирано с IP44: защитено от пръски вода, от всички посоки.
 
 
Интензивна светлина!
Осветителното тяло Philips Hue осигурява достатъчно мощност, за да осветиш удобно градината си. Използвай Philips Hue, за да осветиш входовете, да постигнеш по-хубава атмосфера и да придадеш още повече чар на външните части, като зададеш обстановката според настроението си.
 
 
Задавай таймери!
Наслади се на по-дълги вечери навън, свърши работата на двора или просто изнеси боклука навън след залез слънце. Нека светлините на Philips Hue се включат автоматично, като настроиш графици или използваш рутината на залеза/изгрева. И разбира се, можеш също да изключиш или приглушиш осветлението си. Никога повече няма да се притесняваш дали си оставил включени светлини.
 
 
Контролирай осветлението както желаеш!
Свържи лампите си с бридж и открий безкрайност от възможности. Контролирай светлините от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue или добави вътрешни превключватели към системата си, за да променяш светлините. Задавай таймери, уведомления, аларми и други, за да използваш всички опции, предлагани от Philips Hue. Philips Hue работи и с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Assistant, за да можеш да контролираш светлините дори с гласа си.
 
 
Специално осветление за специални случаи!
Тук започва празничното веселие - с интелигентна светлина! Използвай своите лампи Philips Hue, за да превърнеш дома си в празнично изживяване: ярки червени и зелени светлини за Коледа, фини пастели за пролетта или дори зловещо лилаво сияние, за да създадеш най-обитаваната къща на Хелоуин.
 
 
Интелигентен контрол, от дома или от разстояние!
Включи външното си осветление и виж какво се случва навън. Щом свържеш външното си осветление с Hue Bridge, ще можеш да контролираш светлината по всякакъв начин според предпочитанията си. С помощта на външния сензор Hue, услугите за вътрешно дистанционно управление като например приложението Philips Hue или направо чрез гласови команди (Amazon Alexa, Apple HomeKit или Google Assistant) можеш да контролираш външното си осветление. Можеш да настроиш график на осветлението, за да имитираш присъствието си. Управлявай комфортно външното си осветление от дома си или от всяко друго място.
 
 
Необходим е Philips Hue bridge
Свържи Philips Hue с моста (bridge), за да контролираш ответлението от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue app. Също така можеш да контролираш лампите Philips Hue от вътрешния димер-суич за включване/изключване и настройка на осветлението.

Характеристики
    • Категория Smart Lamp
    • Мощност (Watts) 15 W
    • Автономия (часове) 25000 h
    • Други характеристики Application: Philips Hue. Voice Assistant: Google Assistant / Amazon Alexa / Apple HomeKit
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >