Моята кошница
SPRING SALE

Creative Speaker Bluetooth Muvo Play Black

С голяма автономия, сертификат за водоустойчивост IPX7, вход AUX-in, Stereo Wireless Link и поддръжка на Siri/Google Assistant, Bluetooth колонката MUVO Play на Creative ще бъде с теб навсякъде!
Каталожен номер: 3282821
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
59.00 лв 79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Pocket Rocket: Със сертификат IPX7 за устойчивост на вода и прах, MUVO Play на Creative е безжична колонка с изключително качество на звука!

Свързва се лесно чрез Bluetooth 5.0 или кабелно чрез AUX-in (3.5mm), а Dual-Micro говорителите и Dual Bass Radiators ти позволяват да се наслаждаваш максимално на любимата си музика от една толкова малко, но мощна колонка!

Автономията на батерията достига 10 часа, а теглото й е само 360 грама, за да я носиш винаги с теб. Благодарение на технологията Wireless Link, можеш да свържеш две колони помежду им - наслаждавайки се на по-мощен стерео звук заедно с компанията ти!

Turbo-X
Turbo-X
Устойчивост
Водоустойчивост

С водоустойчива конструкция (ΙPX7), няма да те притесняват дребните инциденти с вода.

Turbo-X
Тип свързване
Βluetooth

Наслаждавай се на музиката си без излишни кабели благодарение на технологията Bluetooth 5.0 за лесно безжично свързване.

Turbo-X
Автономия на батерията
10 часа

MUVO Play предоставя автономия на батерията до 10 часа, за да не спираш да пееш и танцуваш, където и да си. Презареждането на батерията става бързо, чрез USB Type-C.

Turbo-X
Тегло
360g

С ограничен обем и тегло само 360 грама, за да я носиш навсякъде с теб.

 

 
 
Мощен звук, навсякъде!

Вземи колонката със себе си на басейна, на плажа или в банята - където обикновено пееш любимите си песни - и не се тревожи за нищо! MUVO Play притежава сертификат IPX7, което означава че може да се потопи във вода (на дълбочина 1 метър, до 30 минути).

 
 
Stay Connected!

Свържи MUVO Play чрез Bluetooth 5.0 с iOS/Android смартфона си и говори с натискането на един бутон. Колонката се превръща във високоговорител, така че няма да пропуснеш нито едно обаждане! Също толкова лесно можеш да се свържеш с дигиталните асистенти Siri и Google Assistant (изисква се връзка със смартфон и достъп до интернет).

 
 
Забавление по две!

MUVO Play интегрира технологията Stereo Wireless Link и ти позволява да свържеш две колонки помежду им. Звукът разширява обхвата си, а ти се наслаждаваш на едно по-вълнуващо и приятно изживяване, слушайки любимите си мелодии в компанията на приятели!

 
 
Гъвкав интерфейс на свързване

Слушай любимите си парчета чрез Bluetooth 5.0 от смартфон, таблет или PC. Предпочиташ кабелното свързване? Никакъв проблем! MUVO Play разполага с вход AUX-in за жак 3,5mm, за още по-голяма съвместимост с нови, но и по-стари устройства (напр. MP3 players).

Характеристики
    • Обща мощност 10 Watt
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване Bluetooth
    • Цвят Черен
    • Честотен диапазон 70 Hz - 20 KHz
    • Автономия на батерията До 10 часа
    • Водоустойчивост Да (IPX7)
    • Тегло 360 gr
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >