Моята кошница

Sony Speaker Bluetooth XB100 Light Grey

Лека колонка с подобрен звук, водоустойчив дизайн, hands-free разговори и автономия на батерията до 16 часа!
Каталожен номер: 4313739
79.99 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Нслаждавай се на любимата си музика, навсякъде и по всяко време! Слушай любимите си парчета и плейлисти от смартфона, където и да се намираш.

Приготви се за мощен и ясен звук от колонка с компактно тяло. XB100 е всичко, от което се нуждаеш за живот в движение. Здрава е, разполага с мощна батерия и е идеална за слушане у дома или навън с приятели.

Идеалното универсално решение за слушане както пожелаеш. Разбира се, благодарение на поддръжката на Bluetooth®, можеш да отговаряш на входящи обаждания hands-free!

Sony SRS-XB100
 
 
Компактна колонка, мощен и чист звук
Музиката е саундтракът на живота и с XB100 можеш да се наслаждаваш на любимите си мелодии, където и да се намираш. Колонката предоставя мощен, ясен звук в преносимо тяло. Добавен е процесор за дифузия на звука (технология DSP), за да можеш да се насладиш на усещането за звук surround.
 
 
Портативна и издръжлива за живот в движение
Искаш да вземаш навсякъде със себе си любимата музика – с XB100 това е възможно. Компактното тяло е здраво и леко, батерията има дълъг живот, а гъвкавата каишка позволява да я носиш или окачваш на шезлонга си. Единственото, което ти остава да направиш, е да избереш музиката.
 
 
С мисъл за околната среда
Тялото и каишката на XB100 са частично изработени от материали от рециклирана пластмаса с цел намаляване на отпечатъка върху околната среда. Освен това, в опаковките на Sony не се използва пластмаса. Усещането от покупката на този високоговорител ще бъде толкова добро, колкото и слушането му.
 
 
Извлечи повече от колонката си
XB100 ще пасне на начина ти на живот. Освен да слушаш музика, можеш да го използваш за приемане на обаждания и позвъняване. Също така можеш да сдвоиш втора колонка чрез Bluetooth®, за да постигнеш стерео звук.
 
 
Слушаш на открито? Няма проблем
Водоустойчива и прахоустойчива, със степен на защита IP67, тази колонка е толкова добра на открито, колкото и на закрито. Вземи я на басейна, на морето или в парка и можеш да слушаш музика, докато се наслаждаваш на слънцето с приятели.

Характеристики
    • Автономия на батерията До 16 часа
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване Bluetooth
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Водоустойчивост Да (IP67)
    • Цвят Сив
    • Тегло 275 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >