Моята кошница
0% лихва

AMD CPU Ryzen 5 7600 MPK (AM5/3.8 GHz/32 MB)

Процесор AMD Ryzen™ 7000 Series с архитектура "Zen 4" за висока производителност в игри и многонишкови приложения! Съвместим е с дъна Socket AM5!
Каталожен номер: 4614704
395.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 131.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Процесорите AMD Ryzen™ 7000-series включват най-новите технологии и са базирани на най-модерната архитектура. Идеални са за игри, както и за взискателни приложения за създаване на съдържание.

Основните характеристики на най-новите процесори на AMD са методът 5nm, който се използва за производството им (увеличава енергийната ефективност, както и производителността им), новият LGA (Land-Grid Array) socket AM5, поддръжката на памет DDR5 и на стандарта за свързване PCIE® 5.0, както и възможността "one-touch memory overclocking" (лесен овърклок на паметта) с името AMD Expo™ (EXtended Profiles for Overclocking).

Процесорите AMD Ryzen™ 7000-series се поставят на дъна с новия socket AM5. Независимо дали играеш най-новите игри, проектираш, или обработваш много данни едновременно, имаш нужда от процесор, който може да прави всичко.

С от 6 до 16 ядра, 12 до 32 нишки (благодарение на технологията SMT, Simultaneous Multi-Threading), работна честота от 3,7GHz до 4,7GHz (Base Clock) и максимална честота (Max. Boost Clock) от 5,1GHz до 5,7GHz, ще откриеш процесора AMD Ryzen™ 7000, който отговаря най-добре на нуждите и изискванията ти. Имай предвид, че процесорите от серията Ryzen™ 7000 разполагат с AMD Radeon™ Graphics.

AMD Ryzen™ 5 7600
AMD Ryzen ™ 7000 Series
Socket
AM5
Процесорите AMD Ryzen™ 7000-series са съвместими с дъна, които разполагат със Socket AM5 и са базирани на chipsets AMD X670, X670E, B650 и B650E (консултирай се с уебсайта на производителя на дънната платка за съвместимост с по-стари chipsets).
AMD Ryzen™ 7000 Series
Cores
6C/12T
Разполага с 6 физически ядра и 12 нишки (благодарение на SMT, Simultaneous Multi-Threading) за най-ефективно използване на ресурсите и възможно най-добра производителност в многонишкови приложения и процеси.
AMD Ryzen™ 7000 Series
Cache
6MB L2/32MB L3
Общата L2 Cache е 6MB, а общата L3 Cache памет е 32MB (намалява латентността, като позволява съхранението на повече данни за обработка преди достъпа до основната памет).
Ryzen CPU Clock
Работна честота
3,8GHz (Max. Boost 5,1GHz)
Работната честота на процесора е 3,8GHz. Max. Boost Clock за single-threaded работни потоци е 5,1GHz и се активира в зависимост от изискванията.
TDP 65W
TDP
65W
Благодарение на производствения метод TSMC 5nm FinFET и на специалните оптимизации за енергийна ефективност, TDP (Thermal Design Power) на процесора е 65W. Придружава се от AMD Wraith Stealth (PIB).
 
 
Променят начина на игра
Един процесор от серията AMD Ryzen™ 7000 е това, от което се нуждаеш, за да изживееш вълнуващи моменти с новото поколение игри, наслаждавайки се на изключително плавен геймплей и с възможно най-високите framerates. В допълнение, с до 16 ядра и 32 нишки, до 80MB кеш и с Max. Boost Clock, достигащ 5,7 GHz, те са идеални за многонишкова работа с приложения за 3D или video rendering (интегрират специализирани видео ускорители) и просто са начело в software compiling.
 
 
Архитектура "Zen 4" (5nm)
Процесорите AMD Ryzen™ 7000 Series са създадени на базата на новата архитектура "Zen 4" на 5nm за до 13% увеличение на броя на командите за тактов цикъл (IPC, Instructions per Cycle) в сравнение с предходното поколение Ryzen™ 5000 и по-висока максимална честота на усилване (boost) за още по-висока производителност, когато имаш нужда.
 
 
С най-новите технологии
Процесорите AMD Ryzen™ 7000-series включват най-модерните функции и възможности, за да те държат на върха в играта. Успоредно с това, благодарение на високата процесорна мощ, предлагат авангардни технологии, предназначени да ти осигурят най-добрата производителност, когато имаш нужда от нея, включително Precision Boost 2, Precision Boost Overdrive и PCIe® 5.0.
AMD Ryzen ™ 5000 Precision Boost 2
 
Precision Boost 2
Характеристиката Precision Boost 2 на процесорите увеличава работните честоти на ядрата за подобрена производителност, където имаш нужда, ако си геймър или създател на съдържание.
AMD Ryzen ™ 5000 Precision Boost Overdrive
 
Precision Boost Overdrive
Precision Boost Overdrive се възползва от подобрения дизайн и характеристиките на дъното ти, за да повиши производителността, увеличавайки таймингите на часовниците за по-дълъг период от време. Също така ти дава възможност за овърклок с натискане на един бутон.
AMD Ryzen ™ 5000 Unlock
 
Отключени и готови за овърклок
Използвайки приложението AMD Ryzen Master, можеш да направиш овърклок на отключения си процесор за подобрено представяне във всички приложения и игри.
AMD Ryzen™ 7000 Series
 
Лесен overclocking с AMD EXPO™
Сега можеш да ускориш гейминга с технологията AMD EXPO™ (EXtended Profiles for Overclocking). С "one-touch overclocking" се постигат по-високи честоти и "по-агресивни" timings на паметите за по-висока производителност в игрите.

Характеристики
    • Socket AM5
    • Брой ядра на процесора 6
    • Тактова честота на процесора 3.80 GHz
    • Cache 32 MB
    • Архитектура 5 nm
    • Графична карта Вградена
    • Модел графична карта Radeon Graphics
    • Cooling Device Да
    • Опаковка MPK (процесор + охладител)
    • Други характеристики Maximum Frequency: 5.1 GHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >