Моята кошница

Devolo Home Control Flood Sensor

Devolo Flood Sensor те информира, когато засече вода в помещението, за да сложиш край на щетите от наводнения!
Каталожен номер: 2577097
69.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 16:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Няма нужда да се притесняваш, че при проливен дъжд мазето ти може да се наводни и да не разбереш! Пусни пералнята, остави Devolo Flood Sensor да те замести и излез от къщи! В случай на изтичане, Devolo Flood Sensor ще засече водата и ще те информира веднага на твоя смартфон или таблет.
 

* За да функционира devolo Home Control Flood sensor с останалите Smart Home Devolo продукти е необходимо да имаш основния Devolo Starter kit.

Floodsensor
installation
Приложения
My Devolo app

Безплатното приложение на Devolo за твоето smart устройство! Управлявай твоите устройства, прави настройки и получавай известия за това, което става в дома ти, директно на твоя смартфон.

Turbo-X
Монтаж
Винтове-Самозалепваща лента

Думата "монтаж" поражда мисли за сложни процедури, но Devolo има в опаковката си самозалепваща лента и винтове, за да избереш как да го монтираш.

 

Приложението, което прави дома ти smart

С приложението myDevolo получаваш пълен контрол над Devolo устройствата си, директно от твоя смартфон или таблет. Информира те веднага с push notifications за промяната в състоянието на пространствата в дома ти, като едновременно с това улеснява комуникацията между устройствата Devolo.

 

Не позволявай домът ти да се наводни

Devolo Flood Sensor ще те информира чрез съобщение или mail на твоя смартфон или таблет, в случай на изтичане на вода. Какво ще стане, ако си оставил smart устройството си в съседната стая? Не ти остава друго, освен да го комбинираш с Devolo Siren, която ще се включи със звукова сигнализация при изтичане на вода. За да не се стига до сериозни щети.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >