Моята кошница

Edifier X2s Ivory

Удобни и леки безжични слушалки, за да ги носиш през целия ден!
Каталожен номер: 4389409
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Слушалките TWS Edifier BT X2s са направени от подходящи материали, за да бъдат удобни и леки за носене през целия ден, без да се жертва качеството на звука.

Идеални са, за да се наслаждаваш на музиката, която харесваш, където и да си, на работа, на път или във всяка друга дейност, която извършваш през деня. Автономията на батерията достига 6,5 часа работа и дори да се изтощи, не е нужно да се притесняваш! Можеш да ги зареждаш лесно, като ги поставиш в кутията им, което ти дава до 19,5 допълнителни часа употреба. Освен това ти позволяват да ги използваш цял час само с 10 минути зареждане!

 
Edifier BT X2s Grey
 
 
Страхотен звук
Динамичните драйвери 13mm ти осигуряват изживяване при слушане с ниво на звуково налягане 94±3dBSPL и честотен диапазон от 20Hz до 20KHz, за да можеш да се наслаждаваш на музиката, която обичаш.
 
 
Издръжлива конструкция
Благодарение на водоустойчивата им конструкция със сертификат IP54, можеш да се наслаждаваш на любимата си музика или да отговаряш на повиквания, където и да се намираш. Във фитнеса или дори ако си навън, за да бягаш, тъй като са устойчиви на пот, прах и дори дъждовни капки.
 
 
Приятна и удобна комуникация
Необходимият аксесоар за смартфона, таблета или компютъра ти, така че да общуваш с твоите колеги, роднини и приятели с голям комфорт и лекота. Оборудвани с технология за изолиране на шума, за да могат да те чуват и да ги чуваш толкова ясно, сякаш са точно до теб!

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Bluetooth version Bluetooth 5.3
    • Микрофон Да
    • Автономия на батерията До 6.5 часа (до 26 часа с калъфа)
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Обхват До 10 m
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >