Моята кошница
свежо

Marshall Bluetooth Headphones Major V Black

Безжични (Bluetooth® 5.3) on-ear слушалки с динамични говорители 40mm, автономия 100+ часа и съвместимост с технологията Bluetooth® LE Audio!
Каталожен номер: 4535286
299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

AN ICON FOREVER: с издръжлив и сгъваем дизайн, безжичните (Bluetooth® 5.3) слушалки Major V са създадени от Marshall, за да подобрят всеки аспект от изживяването ти по време на слушане.

Интегрират динамични говорители 40mm (106dB SPL, 20Hz-20kHZ, 32Ω), осигуряват директен достъп до любими характеристики чрез M-button и приложението на Marshall, поддържат безжично зареждане, но и зареждане чрез USB-C (кабелът е включен в опаковката), съвместими са с технологията Bluetooth® LE Audio и предлагат още повече възможности чрез Auracast™.

С ненадминатото звуково изживяване, ще те отведат на музикално пътешествие, сякаш си на първия ред на концерт на любим изпълнител. Също така ти предлагат абсолютната свобода на слушане без кабели и повече от 100 часа автономия, за да не останеш никога без любимата си музика.

Marshall Major V Black
 
 
Звук с подписа на Marshall
Оптимизирайки характерния звук, който познаваш и обичаш с персонализирани динамични драйвери и намалено изкривяване, Marshall гарантира, че можеш да слушаш музиката с абсолютна яснота.
 
 
100+ часа безжично възпроизвеждане
Със 100+ часа безжично възпроизвеждане, можеш да се наслаждаваш на любимата си музика дълго време. Major V могат поддържат Quick Charge, за да се върнеш бързо към музиката си (15 минути зареждане осигуряват до 15 часа безжично възпроизвеждане).
 
 
Устойчив и сгъваем дизайн
Безжичните слушалки Major V имат изключително здрава конструкция. Освен това са сгъваеми, така че можеш лесно и удобно да ги съхраняваш.
 
 
M-Button
Можеш да получиш незабавен достъп до любимите си функции благодарение на бутона "M" на Major V и приложението Bluetooth® на Marshall. Просто докосни логото "M", за да отвориш Spotify Tap, EQ настройките или гласовия асистент.
 
 
Безжично зареждане
Безжично зареждане означава, че е лесно да заредиш Major V, когато е необходимо. Просто постави слушалките си на докинг станция и си готов. Могат също да се зареждат с кабел USB-C (включен е в опаковката).
 
 
Bluetooth® LE Audio
Major V са създадени за Bluetooth® LE Audio. Тази future-proof технология ще осигури превъзходно качество на звука и ще разкрие нов свят от възможности за споделяне на аудио чрез Auracast™.

Характеристики
    • Тип Headphones
    • Форма On ear
    • Цвят Черен
    • Свързване Bluetooth и с кабел
    • Микрофон Да
    • Bluetooth version Bluetooth 5.3
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Автономия на батерията До 100 часа
    • Чувствителност 106.0 dB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >